Disse mobiler købte vi i december

LEGO blomstrer op

(Foto: LEGO)

Ikke alle mennesker har grønne fingre og kan få alt til at gro i vindueskarme, i havebede og i altankasser.Af den grund er der godt salg i kunstige blomster, der ikke skal vandes og blomstrer hele året rundt.

Den danske legetøjs-gigant LEGO blander sig nu i den business med to bggesæt i en ny Botanical Collection. Den forvandler alle, der kan sætte byggeklodser sammen, til en blomster dekoratør.

LEGO har spredt sig meget i de senere år og har langt hen ad vejen forladt sin oprindelse med små byggesæt til børn. I dag er LEGO lige så meget for voksne, der gerne vil udfordre sig med adskillige dages byggearbejde og flere tusinde klodser at samle til en stor og naturtro model.

(Foto: LEGO)

De  færreste havde dog nok regnet med, at LEGO ville kaste sig over floraen. I første omgang med to byggesæt, der henholdsvis skaber en flot blomsterbuket og en klassisk bonsai opstilling med et japansk minitræ.

Byggesættene ser ikke kun flotte ud. De er såmænd også delvist bæredygtige. Nogle af LEGO klodserne er nemlig fremstillet af plante-baseret plastik, der har sukkerrør som vigtigste ingrediens.

LEGO 10281 Creator Bonsai Tree byggesættet rummer 878 dele, mens 10280 Creator Flowe Bouquet nøjes med 756, men til gengæld er mere farvestrålende.

Begge kits koster 449 kroner….

(Foto: LEGO)

(Foto: LEGO)

(Foto: LEGO)

(Foto: LEGO)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse mobiler købte vi i december