Nu kan du købe den første mus

Sid godt i Cyberpunk

(Foto: Secretlab)

Er man tilhænger af tidens helt hotte computerspil ”Cyberpunk 2077”, kan man selvfølgelig ikke nøjes med bare at downloade eller købe programmet.

Omgivelserne skal også passe til den mystiske by “Night City”, hvor skuespilleren Keanu Reeves har en vigtig rolle. Hovedpersonen er man selv.

Forventeligt kommer Cyberpunk spillere til at tilbringe mange timer foran skærmen, og så er det vigtigt, at man sidder godt.

Britiske Secretlab har netop lanceret den passende gamer-stol. Den har Cyberpunk spillets neon-gule betræk på siddefladen, mens den sorte ryg domineres af det flammende ansigt, der er logoet for spillets fiktive rock band Samurai.

(Foto: Secretlab)

I virkeligheden er Cyberpunk stolen en tunet udgave af  velkendte Titan 2020 modeller. Den nye ser dog langt mere opsigtsvækkende ud.

Cyberpunk 2077 stolen er betrukket med Prime 2.0 PU læder. Den er udstyret med fire hydrauliske stempler og kan indstilles i alle ender og kanter til brugeren,

Der er memory skum i sæde og i ryglænet, der har fuld kropslængde. Hovedpuden er fyldt med kølende gel, og man har fuld lænde-støtte. Det hele holdes sammen af en stel i aluminium.

Den slags high-tech stole er ikke helt billige. Cyberpunk 2077 Edition Gaming Chair koster 449 US dollars eller ca. 2.800 kroner på Secretlabs hjemmeside.

Er man ikke så meget til Cyberpunk 2077, har Secretlabs også special-designede gamer stoler til ”League of Legends”, ”Rust”, ”Invictus Gaming”, ”The Joker”, ”World of Warcraft” og det engelske fodbold landshold….

(Foto: Secretlab)

(Foto: Secretlab)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan du købe den første mus