Vildt kapløb om mobilernes batteri

Øretelefoner bliver bare billige

(Foto: Xiaomi)

Apple har hidtil levet bekvemt på en sikker førsteplads med sine trådløse AirPods øretelefoner. Også, selvom der dukker den ene konkurrent eller AirPod kopi efter den anden op på markedet.

Rivalerne koster næsten alle mindre end de originale AirPods, men de har ikke været så afgørende meget billigere, at Apple føler dem som nogen trussel.

Det kan måske ændre sig nu, hvor en af verdens største mobiltelefon fabrikanter – kinesiske Xiaomi – har erklæret krig på avancerede øretelefoner.

(Foto: Xiaomi)

De nye Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic skal nemlig kun koste 40 euro eller ca. 300 kroner. Det er under en fjerdedel af, hvad man skal betale for AirPods og en syvendedel af prisen på AirPods Pro.

Til den utroligt lave pris tilbyder Xiaomi nemlig dynamisk støjreduktion. Mi True har også to mikrofoner i hver øretelefon, automatisk parring med mobiltelefonen, avanceret touch betjening og fem timers spilletid på en opladning.

Tilmed bruger Xiaomi meget store drivere – højttaler enheder – sine nye trådløse øretelefoner. De er på 14,2 mm i diameter, hvor det normale er 10 eller 12 mm.

(Foto: Xiaomi)

Det skulle sammen med støtte af de nyeste audio Hi-Fi standarder som AAC sikre en meget høj lydkvalitet – ikke mindst for prisklassen.

I design ligner Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic forbilledet fra Apple meget. Det er et spørgsmål, om man kan lide at have en ”dråbe” hængende ude af øret eller ej.

Desuden kunne det ud fra produkt-navnet tyde på, at Xiaomi har en Pro version på vej. Den får så formentlig den mest avancerede form for aktiv støjreduktion (ANC) indbygget….

(Foto: Xiaomi)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vildt kapløb om mobilernes batteri