Bo i den sidste Blockbuster butik (opd)

Her er vandvarmernes Formel 1

(Foto: Jmey)

Normalt tager det en evig tid at få varmet vandet op til en god kop kaffe eller te. Især, når man sidder foran vandvarmeren og holder øje med, hvornår vandet begynder at boble.

Glem alt om ventetiden. Kinesiske Jmey har lanceret en lille og cute vandvarmer, der klarer den opgave på bare tre sekunder pr. kop eller krus.

Og Jmey M2 har flere smarte detaljer:

For eksempel kan man indstille den ønskede vandtemperatur i syv forskellige trin. Fra de lunke 25 grader Celsius til kogepunktet ved 99.

Så kan teen brygges helt ideelt, for den skal helst ikke overhældes med kogende vand. Det samme gælder med kopnudler – ramen – som asiaterne jo elsker at spise.

Et glas eller et krus kogende vand på tre sekunder må være lidt af en rekord. (Foto: Jmey)

Den anden smarte detalje er, at Jmey vandvarmeren kan bruges med mange forskellige vandbeholdere. Det kan være Jmeys medfølgende eller f.eks. en flaske med vand i. En passende adapter følger med ved købet.

Designet er enkelt og betjeningen nem. Temperaturen indstilles og overvåges på et LCD-display, og hele herligheden vejer kun 600 gram – eksklusive vand.

Jmey markedsfører sin nyhed som ”water-within-arm’s reach”. M2 kan da også nemt bæres rundt i huset, hvor der lige er brug for varm kaffe eller tre – og der er en ledig stikkontakt.

Desuden kunne jeg forestille mig, at Jmey kunne være en god gadget til rejser, camping og skovtur. Vandvarmeren fungerer nemlig også med bilens 12 volt. Dog går det ikke helt så stærkt som med 220 volt fra elnettet.

Jeg har ikke set Jmey forhandlet i danske butikker endnu, men den kan købes i kinesiske online varehuse som AliExpress eller Xiaomi Youpin. Priserne svinger meget – fra 40 til 71 US dollars. Det er mellem 250 og 450 kroner….

(Foto: Jmey)

Alle mulige vandbeholdere kan sættes op Jmey varmeren via en adapter på toppen. (Foto: Jmey)

Jmey M2 vandvarmeren kan nemt tages med rundt i en pose eller en taske. (Foto: Jmey)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bo i den sidste Blockbuster butik (opd)