Google køber sig ind i Nokia telefoner

Hvem tjener mest i Hollywood?

(Foto: Eva Rinaldi / Wikimedia) the rock

Biografer verden over er i krise for tiden, fordi de mange steder må holde lukket på grund af smittefaren fra Corona.

I andre tilfælde må bifferne kun åbne for meget færre gæster ad gangnen, så de kan sidde med god social afstand og gnave deres popcorn og drikke colaen.

Biffernes nedtur har været en ren optur for Netflix. Det tjener ikke kun Netflix’ aktionærer på, men også de skuespillere der optræder i streaming tjenestens film og tv-serier.
Flere af Hollywoods mest vellønnede stjerner henter i dag en stor del af deres årsløn fra Netflix:

Det gælder bl.a. verdens bedst tjenende skuespiller i øjeblikket. Det er den tidligere bryder Dwayne ”The Rock” Johnson, der i øjeblikket ligger i en liga for sig.

Ifølge det amerikanske finans-medie ”Forbes” kunne The Rock sætte 87,5 millioner dollars ind på bankkontoen fra juni 2019 til juni i år. Det svarer til ca. 565 millioner danske kroner.

En pæn stor portion af de mange rare dollars kommer fra en Netflix check på 23,5 millioner USD for den kommende ”Red Notice” film, der har Dwayne Johnson.

(Infografik: Statista.com)

Desuden henter den fysisk store skuespiller rigtigt mange penge på en aftale om en egen tøj-kollektion, der sælges af den amerikanske mode-kæde Under Armour.

Også Forbes listens nummer to har sit ansigt med i filmen ”Red Notice”. Det er Ryan Reynolds, der har tjent alene 17 millioner euro på sine to seneste Netflix produktioner. En tredje film hos Netflix skulle være på vej.

Også Apple´er på jagt efter Reynolds, der markedsfører sig som en Hollywoods bedste familiefar.

Apple lokker Reynolds med en gage på 26 millioner dollars for at overtage hovedrollen i en gen-indspilning af jule-klassikeren ”A Christmas Carol” til æble-koncernens nye rival til Netflix.

Netflix’ action komedie “Spenser Confidential” sendte en stor check til Mark Wahlberg, der er Hollywoods tredje-bedst tjenende skuespiller for tiden. 58 millioner dollars i det seneste år.

Forbes listen rummer også en enkelt Bollywood stjerne. Det er Akshay Kumar, som i øjeblikket arbejder på sin første tv-serie – ”The End” – der vil blive vist på Amazon Primes streaming tjeneste….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google køber sig ind i Nokia telefoner