Hvilke ure bærer de superrige?

En musikalsk bønne i øret

(Foto: Quandt / WinFuture)

Når Samsung holder sit store ”Unpacked” event den 5. august for at præsentere sine nye produkter, vil der næppe være meget nyt, som der ikke allerede har været skrevet om i detaljer.

Næsten mere end normalt flyder især de kinesiske sociale medier over med afslørende  billeder og specifikationer. Særligt hemmelige kan de ikke være, for Samsung står selv bag mange af lækagerne.

Det gælder bl.a. Samsungs nye Galaxy Buds Live øretelefoner, der er temmelig markante i design. De ligner nemlig en bønne, man stikker i sit øre.

Samsung sigter efter at have en direkte udfordrer til Apples AirPods bestseller. Med hensyn til pris og ambitioner ligger Galaxy Buds Live på næsten samme niveau.

(Foto: Quandt / WinFuture)

De nye øretelefoner skal nemlig koste 190 euro. Det vil sige omkring det samme, som Apples standard AirPods koster i Danmark – 1.379 kroner.

Samsung byder dog på meget mere til samme pris. De nye Buds Live skal nemlig indeholde et aktivt støjreduktions system (ANC) og lade sine batterier meget hurtigt. ANC kan man kun få hos Apple via de dyrere AirPods Pro, som man skal betale 2.200 kroner for.

Batterierne i de bittesmå øretelefoner skal kunne køre musik i op til 4,5 timer på en opladning. Tre minutters ophold i det medfølgende bære-etui vil give en halv times ekstra spilletid.

Samsung giver folk frit valg til enten at sende ny energi i batterierne via USB-C kabel eller trådløs Qi opladning.

Samsung har allerede offentliggjort en masse information om Galaxy Buds Live i Apples iOS Store online butik: (Foto: iOS Store)

Driverne – højttaler-enhederne – i hver ”bønne” er på 12 mm. De har også tre mikrofoner i hver side, hvor den ene er mere eller mindre forbeholdt Samsungs digitale Bixby assistent. Den skal være tændt hele tiden, så den er parat til at modtage stemme-kommandoer.

Betjeningen vil normalt ske med tryk eller håndbevægelser (”swipes”) hen over øretelefonerne. Små ”tap” giver play, pause og hop til næste nummer. Lidt længere tryk justerer volumen eller kobler støjreduktionen til/fra.

Lyden er optimeret af specialister fra tyske AKG, som Samsung købte for et par år siden. AKG skal bl.a. have forsynet Buds Live med sensorer for acceleration, rumklang og afstand.

Samsung vil tilbyde sine nye Galaxy Buds Live i tre forskellige kulører. Især den bronze-farvede variant ser dejligt anderledes ud end de fleste andre trådløse øretelefoner på markedet.

(Foto: Samsung)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke ure bærer de superrige?