B&O vil ind i e-sport

Hvorfor er hvidevarer hvide?

(Foto: Samsung)

Køleskabe er normalt nogle ret intet-sigende store kasser, der fylder godt op i køkkenet. Lakeret i hvidt eller stål og i gang imellem med lidt mere smæk på farveladen. Som f.eks, når Smeg lader det italienske modehus Dolce & Gabbana vise sin kreativitet.

Sydkoreanske Samsung vil også lege med. Elektronik-gigantens spektakulære serie af Bespoke køleskabe er nemlig omsider kommet til salg i Danmark.

Jeg så Bespoke første gang i forbindelse med Cbas 2020 messen i Las Vegas. Siden har Samsung afprøvet de kulørte køleskabe på kineserne og landsmændene i Korea.

Nu er det omsider så vidt med Danmark og Norden, der ellers burde være oplagte med vores IKEA kultur og traditioner for elegant designede køkkener.

(Foto: Samsung)

 

Samsungs Bespoke køleskabe fås i en stribe forskellige moderigtige farver og kulører. For første gang kan man derfor skræddersy sit køle- eller fryseskab i det ydre efter ens personlige smag og køkkenets øvrige kulører. Der er ingen grund til at gemme køleren bag ekstra låger.

Samsung lægger ud med to Bespoke modeller – et 1-dørs køleskab og et tilsvarende fryseskab. Senere kan det formentlig komme på tale at give andre Samsung hvidevarer ekstra farver.

Ellers ret anonyme Komfurer, emhætter, mikroovne og opvaskemaskiner ville da være oplagte til en tur med farvepenslen.

De første Bespoke modeller i Danmark fås i beige, himmelblå, Navy blå og lavendel. De første tre kommer med en mat overflade. Den lavendel-farvede variant har en blank fremtræden.

Indendørs har de to Bespoke nyheder de sædvanlige kvaliteter, der kendes fra Samsung hvidevarer.

Det er f.eks. Power Freeze, No Frost teknologi, All Around Cooling samt Metal Cooling. Sidstnævnte fanger kold luft og holder den indeni køleskabet, når døren åbnes og lukkes ofte.

Der er tale om store skabe, selvom de kun har én dør. Køleskabet er på 385 liter, mens fryseren har plads til 315 liter.

Samsung Bespoke skabene koster 10.499 kroner på det danske marked….

(Foto: Samsung)

(Foto: Samsung)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B&O vil ind i e-sport