Hvornår får vi 8K tv at se?

Højttaleren kommer med kopholdere

Hvad mangler I altid, når I stiller højttalere op til festen derhjemme, på terrassen eller i kælderens gildestue, henne i klubhuset eller ved det store outdoor party med venner, familie og inviterede?

Trådløse bokse, som kan spille højt – de fås. Højttalere, der tåler bump og en regnbyge – ditto. Bokse, som henter musikken direkte fra en smartphone – no problem.

Tænk jer nu om. Hvad I nok ikke anede, I bare har savnet, kommer nu fra Sony. Nemlig højttalere med indbyggede kopholdere. Så kan man læne sig op ad musikken og samtidig parkere op til fire ølglas nogenlunde sikkert.

Ved første øjekast ligner Sonys nye GTK-PG10 mest af alt en lille gasgrill. Sort i farven, med skråtstillet betjeningspanel og to sideborde. Her har Sony også placeret kopholderne og højttalerens diskant enheder. Forhåbentligt er de vandtæt isolerede, for når GTK-PG10 spiller rigtigt højt, er der vel risiko for vibrationer og skvat fra de fyldte øl- eller kaffeglas.

Den nye party-højttaler fra Sony rummer to solide bas-enheder og en digital signal processor, der automatisk tilpasser lyden til omgivelserne. Den terning-formede nyhed har også to bærehåndtag og et indbygget batteri, som kan holde gang i musikken i 13 timer på en opladning.

Da Sony jo er japansk, tænker udviklerne straks på de lokale traditioner – og de hedder karaoke. Derfor er den skægge lydterning selvfølgelig forsynet med et XLR stik til en mikrofon. Selve musikvalget og sing-alone funktionen styres så fra en karaoke app på mobiltelefon, tablet eller laptop.

Klappet sammen ligner højttaleren en lille gasgrill.

Måske er det praktisk, at den larmende terning tillige er forsynet med en FM radio. Hvis man skal have pausemusik imellem alle disco, house, elektro og rock numrene, kan det være en lise at lytte til P3 eller P4.

Endelig har Sony tænkt på, at alle party-gængere i dag bærer rundt på en smartphone. Højttaleren har derfor USB udgange til at lade gæsternes mobiler op med.

GTK-PG10 er kompatibel med Sonys to gratis Music Center og Fiestable apps, der bl.a. giver mulighed for styring via stemme kommandoer samt særlige effekter til disc-jockeys.

Den party-sikre Sony GTK-PG10 nyhed hører til Sonys familie af Extra Bass produkter. Den kommer på markedet i april til priser fra 250 USD – ca. 1.650 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår får vi 8K tv at se?