Sådan ser fremtidens Office pakke ud

Ignorer ikke opkald under julefesten

For meget skærmkiggeri kan hurtigt føre til skænderier i parforholdet, men faktisk kan det modsatte også skabe ballade.

Hvis kæresten eller ægtefællen ikke ringer eller skriver tilbage hurtigt nok, kan det nemlig give alvorlige knas i relationerne.

Det viser en ny undersøgelse blandt 18-45-årige danskere, som smartphone giganten Huaweis danske afdeling står bag.

I undersøgelsen svarer hver anden (52 pct) af de adspurgte danskere i parforhold, at de har været oppe at toppes med deres partner på grund af manglende svar på beskeder eller opkald.

44 procent fortæller, at det er deres partner, de oftest kontakter via deres smartphone. Fordelt på køn er kvinder mere ivrige med beskeder og opkald end mænd. Det gør halvdelen af kvinderne – hos mændene er det knap 40 pct.

Disse tal matcher fint med en undersøgelse, som Huawei lavede for et år siden. Den viste, at danske kvinder i højere grad end mændene til at pleje deres sociale relationer – f.eks. ved at dele selfies med vennerne.

Huaweis nye analyse viser også, at langt størstedelen – nemlig 73 prct af danskere mellem 18-45 år – ser deres smartphone som et vigtigt redskab til at føle sig forbundet til deres omverden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser fremtidens Office pakke ud