Casus afløser varm folie-bakke

Mobilen er uundværlig på Roskilde

Teleselskabet 3 er dybt involveret i Roskilde Festival 2017, der traditionen tro er indledt med mudder, regnbyger, kolde tæer og kamp om teltpladserne.

Netop regn og mudder er da også det værste, når årets festival gæster skal udpege deres største udfordringer i denne uge på markerne ved Roskilde.

Næstværst er laaaange toiletkøer, inden moderne tiders typiske livsstils problem dukker op – tomme batterier på mobilen.

Roskilde er i fuld gang. (Foto: Jacques Holst / Roskilde Festival)

Næsten hver tredje Roskilde-deltager (29 pct) er rædselsslagen for, at deres smartphone løber tør. Batteriet er langt vigtigere end f.eks. musikken og de kunstnere, der optræder på scenen (13 pct) – viser en spritny analyse, som 3 har fået gennemført med 500mennesker, der har været på festival i de seneste par år.

Det er tankevækkende tal, for musik-festivaller er jo egentlig skabt for, at så mange mennesker som muligt kan høre og se musik.

Ikke for at sikre, at deltagerne kan komme i kontakt med verden udenfor døgnet rundt, sende SnapChat og Instagram billeder til vennerne eller checke emails.

Den nye Fast Track app gør det nemt og hurtigt at bestille, betale og afhente mad og drikke i bestemte boder på Roskilde.

Omvendt er mobilen blevet en uundværlig hjælper – ja en livsnerve – på festivaler. Uden den kan man ikke tjekke musik-programmet, bruge MobilePay til at betale for mad og drikke eller uploade det ultimative festivalbillede i de sociale medier.

Her er festival-folkets største udfordringer på Roskilde:

  1. Regn og mudder – 47 pct.
  2. At stå i kø ved toiletterne – 42 pct.
  3. At løbe tør for strøm på mobilen – 29 pct.
  4. Tømmermænd – 15 pct.
  5. Ikke at kunne finde mine venner – 15 pct.
  6. At stå i kø til øl og mad – 14 pct.
  7. At miste min mobil – 14 pct.
  8. At miste mit Dankort – 14 pct.
  9. Tis-støv – 13 pct.
  10. At gå glip af min yndlings-kunstner – 13 pct.

Teleselskabet 3 leverer et udvidet mobil-netværk i forbindelse med Roskilde Festival, så alle 130.000 deltagere kan ringe og komme online.

3 har opsat 12 opladnings-stande med gratis strøm, 10 lounge møbler med ”fast charger” stik og en 3Reload stand på festivalpladsen ved Trade Zone, hvor alle kan få gratis strøm og hjælp, hvis mobilen strejker eller er blevet væk.

I samarbejde med Roskilde Festival og Volt har 3 desuden udviklet en ”fast track app”, hvor man f.eks- kan bestille mad og drikke i udvalgte boder. App’en kan downloades gratis her til iPhone og til Android her…..

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casus afløser varm folie-bakke