Supercomputere i kamp med Corona

Smart 3-i-1 oplader til Apple ting

Nu siger rygterne pludselig, at Apple alligevel vil komme med en måtte til trådløs opladning af sine mobiltelefoner, smartwatch og øretelefoner. Den plan blev ellers opgivet for et år siden med AirPower, som Apple ikke kunne løse opståede varme-problemer på.

AirPower skulle være lanceret i flere omgange, og officielle billeder af den praktiske måtte eksisterede såmænd også. Men hver gang meldte Apple fra. En ret usædvanlig ting for Apple, der endte med at blive en mindre skandale og ridse i it-gigantens image.

I mellemtiden har flere konkurrenter sendt sådan en tre-i-én oplader på markedet, for behovet er der. Flere og flere mennesker ejer i dag både en iPhone, en Apple Watch og et sæt AirPods. For dem er det oplagt at bruge én fælles trådløs oplader frem for tre.Så skal man også kun have én strømledning liggende.

Konstruktionen af den trådløse oplader ser enkel og solid ud. (Foto: Native Union)

Inden en Apple AirPower måske alligevel bliver en realitet, har Logitech og amerikanske Native Union fået travlt med at præsentere nye, egne varianter af tre-i-én opladere til iPhone og co. I den forløbne viste jeg her på bloggen Logitechs nye Powered oplader, og nu er turen så kommet til Native Unions Drop XL Wireless Charger (Watch Edition).

Native Union nyheden er ikke en måtte som sådan. Snarere en kombination af en flad måtte og et lodret stativ. Den skals sparer plads. Nyheden kan levere i alt 32 watt trådløs strøm, der fungerer med alle Qi-kompatible gadgets på op til 10 watt hver. Altså også telefoner, ure og øretelefoner af andre fabrikater.

Drop XL er officielt godkendt til iPhone 8 eller nyere, der har 7,5 watts trådløs opladning. Nyheden kan samtidig puste ny energi i AirPods og Apple uret med fem watt- Hos Watch foregår det i lodret stilling.

(Foto: Native Union)

Native Union opladeren ser både praktisk og ganske elegant ud. F.eks. er det en smart detalje, at man kan klikke den trådløse oplader til uret af og bruge den selvstændigt. Så kan man f.eks. have måtten liggende i stuen, mens Apple Watch lades op på sengebordet.

Jeg kender endnu ikke den danske pris for Native Unions Drop XL Wireless Charger (Watch Edition). Internationalt og på nettet sælges den for 150 USD for et komplet sæt. Det er ca. 1.050 kroner?.

(Indledningsfoto til artiklen: Native Union)

(Foto: Native Union)

(Foto: Native Union)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Supercomputere i kamp med Corona