Send Messenger på ferie

Den køler, fugter og renser luften

(Foto: Dyson)

I disse midten af august dage har vi flere udfordringer at kæmpe med:

Temperaturerne er over 30 grader, hvad vi jo egentlig ikke burde klage over.

Vi skal til at bruge mundbind i offentlige tog, busser og taxaer – og det har de færreste danskere erfaringer med.

Og vil skal generelt passe på, at vi ikke indånder skadelige virusser, bakterier, pollen, smittekim osv. Både ude og inde.

(Foto: Dyson)

Støvsuger specialisten Dyson har udviklet et nyt apparat, som alle hygiene-fikserede mennesker nok bare vil elske. Også trods den pebrede pris.

Den nye Dyson Pure Humidity + Cool er nemlig en tre-i-én maskine, der på samme tid fungerer som luftkøler, sørger for en bedre luftfugtighed i lokalet – og filtrerer luften for 99,97 procent af de partikler, der flyver rundt om en.

Rent teknisk er nyheden en videre-udvikling af Dysons berømte propeller-frie blæser. Nu hedder metoden Air Multiplying.

Den sørger for at skabe og sende en strøm af kølig og renset luft målrettet mod brugerne, der føler sig ophedet af varme-graderne. Luften har Dyson selv indsuget, filtreret og kølet.

(Foto: Dyson)

Undervejs gennem apparatet passerer luften en UV-C lampe og et HEPA-filter, der tilsammen dræber 99,97 procent af, baktusserne.

Det er samme niveau, som flyselskaberne reklamerer med for deres kabineluft. Her fanges partikler helt ned til 0,3 mikron i størrelse – 0,03 millimeter.

Efter rense-afdelingen ryger luften videre igennem en fugter – rehydrator – for til sidst at blive blæst ud i rummet igen. Klokkeren og hygiejnisk.

Pure Humidify + Cool apparatet er også udstyret med Dysons nyeste opfindelse – Jet Axis Control:

To små ”jetmotorer” på siden hjælper med at forstærke luftstrømmen yderligere, så brugerne får en følelse af en naturlig udendørs brise.

Sikkert en god idé i en tid, hvor mange mennesker opholder sig mere indendørs end tidligere. Enten fordi de arbejder hjemmefra eller prøver at undgå fysisk kontakt med så mange andre mennesker som muligt.

Ifølge Dyson indsamlede firmaets forskere over 40 millioner sæt data fra otte lokationer på firmaets Malmesbury Research & Development campus i England.

De mange informationer indgik i et projekt med at skrive en software algoritme, der kan efterabe naturens egne mønstre af luftens bevægelse.

Målet var, at Pure Humidify + Cool ikke bare skulle puste luft rundt i lokalet som en almindelig blæser eller propeller, som man ser overalt i danske kontorer og hjem. ”Blæsten” skulle føles ægte og naturlig.

Dyson Pure Humidify + Cool fås i farverne hvid/sølv eller sort/nikkel. Prisen er 5.290 kroner….

Tre-i-én apparatet styres af Dysons Link app. Den holder samtidig øje med klimaet i det lokale, som Pure enheden er placeret i – inklusive vejren udendørs. (Foto: Dyson)

(Foto: Dyson)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Send Messenger på ferie