Er ET taget hjem?

Her er Samsungs nye Note20

Samsungs topledelse meddelte forleden, at mobil-giganten ville ændre på sin hidtidige strategi for lancering af nye toptelefoner. Fremover vil der komme en ny hver tredje måned.

Som flere af sine konkurrenter har Samsung hidtil holdt på to store præsentationer om året. Hvert forår en ny generation af sine Galaxy S telefoner og om efteråret så Galaxy Note mobiler.

Ind imellem strøede Samsung så med rund hånd andre nye telefon-modeller: De billigere Galaxy A- og M-serier og såmænd også meget dyre folde-telefoner.

Nu skal der åbenbart indføres mere regelmæssighed – og måske færre overraskelser. Vi får se. Den første telefon i den nye rytme bliver Galaxy Note20, som ventes præsenteret den 5. august.

Billeder af denne super-mobil er Samsung (ved en fejltagelse) kommet til at offentliggøre på sine officielle hjemmesider i Ukraine, Kina og Rusland. Selvom fotografierne hurtigt blev slettet igen, var de selvfølgelig blevet opsnappet – og nu distribueret på nettet. I  kan se to af dem i denne artikel.

(Foto: Max Winebach / Twitter)

Samsung udsender formentlig Galaxy Note20 i tre udgaver. Topmodellen Ultra er vist på billederne i en ny kulør, der kaldes ”Mystic Bronze.”

Galaxy Note20  bliver en af de første mobiler på markedet, der udstyres med Qualcomms helt nye Snapdragon 865+ processor. Den ventes at blive 10 til 20 procent hurtigere i grafikken og 5G håndtering end den nuværende 865-chip, som sidder i mange toptelefoner i dag.

Skærmene på Samsung nyheden bliver store – 6,7 tommer på Note20 og Note20+ og hele 6,9 tommer på Note20 Ultra. Batterierne bliver på 4.500 mAh, og telefonerne får en ny lynhurtig fingeraftryks-skanner med ultra-sonisk teknologi.

Kameraerne er stort set de samme som på Galaxy S20. Det vil sige med 108 megapixel sensor på den dyreste model. En ny ekstra sensor skal gøre fokuseringen bedre end på Galaxy S20.

Galaxy Note20 bliver bestemt ikke den eneste store nyhed, som Samsung vil præsentere den 5. august. Ved samme lejlighed ventes Galaxy Watch 3 uret og nye 5G versioner af sine to folde-telefoner Galaxy Z Flip og Galaxy Fold 2.

(Indledningsfoto til artiklen: Max Winebach / Twitter)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er ET taget hjem?