Hurtigere end vores reaktions-evne

3 bliver bedre i Nordjylland

Teleselskabet 3 forbereder sig ikke kun til et kommende eventyr med lynhurtige 5G netværk. Selskabet forbedrer samtidig sit eksisterende net til 3G og 4G telefoner.

Lige nu er det Nordjylland, der får glæde af bedre 3 netværk. 3 har således rejst to nye master i Arden og Bindslev, hvor lokale beboere og besøgende med 3 og Oyster mobiler vil få udvidet dækning, rækkevidde og data-kapacitet.

De to nye master i henholdsvis Himmerland og Vendsyssel er del af en omfattende opgradering, som 3 er i gang med i hele Danmark. Teleselskabet har 2.100 master, som i løbet af 2019 vil blive øget med 200 ekstra.

3 planlægger desuden at øge kapacitet og hastighed i 700 af sine nuværende master, så de er klar til de første test-kørsler med fremtidens 5G telefoni.

3 dækker lige nu 98 pct. af Danmarks befolkning med sit 4G netværk. I de få områder af landet, hvor 3?s netværk endnu ikke dækker, lejer 3 sig ind hos andre teleselskaber?.

3 udvider med 200 nye mobilmaster i år. (Fotos: 3)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtigere end vores reaktions-evne