Apple vil acceptere NFC til iPhone

Redmi vil udfordre på gode priser

(Foto: Redmi)

Det sker ofte, at de store kinesiske smartphone fabrikanter lancerer deres nye produkter først på deres hjemmemarked og venter nogle måneder med at udsende dem i resten af verden.

I øjeblikket oplever vi det med OnePlus’ nye topmobil 12, der allerede kom til salg i Kina før jul, men først præsenteres i Danmark den 23. januar.

Endnu længere ventetid har der dog været mellem de nye Note 13 telefoner fra Xiaomis lavpris dattermærke Redmi.

Dem fik kineserne allerede i september sidste år. Først nu er de landet hos danske forhandlere –  inklusive den ambitiøse Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G.

(Foto: Xiaomi)

Til priser fra knap 4.000 kroner får man her en stor og stærk mobil med MicroTek Dimensity 7200 Ultra processor, 200 megapixel kamera med 5x optisk zoom og en meget hurtig opladning på 120 watt.

Alle fire modeller har tre kameraer på ryggen. Ultra vidvinklen er på otte megapixel og assisteres af et makro-objektiv på 2 MP til nær-optagelser. Selfie-skyderen er overalt på 16 MP.

Den 6,67 tommer store AMOLED skærm på Redmi Note 13 Pro+ ser ud til at være særklasse for prisklassen.

Den viser grafik i 1,5K kvalitet, fornyr billeder 120 gange i sekundet (Hz) og tilbyder en meget høj lysstyrke på 1.800 nits. Displayet er samtidig strålings-godkendt af TÜV Rheinland.

I Kina markedsføres de nye Redmis sammen med lokale popstjerner. (Foto: Redmi / Weibo)

Næste trin i familien er Redmi Note 13 Pro 5G, der har samme skærm, samme 200 megapixel kamera på ryggen, men må nøjes med den noget langsommere Snapdragon 7s Gen 2 motor.

Batteriet har samme 5.000 mAh størrelse som hus Pro plusseren, men opladningen foregår “kun” med 67 watt. Det er stadig meget hurtigere end hos Apple og Samsung.

Den tredje i serien er  Redmi Note 13 5G, der rummer en Dimensity 6080 processor og et 108 megapixel kamera som de største attraktioner.

AMOLED skærmen er også her på 6,67 tommer og på 120 Hz, men må nøjes med lidt dårligere Full HD+ grafik.

Redmi Note 13 Pro+ er vand- og støvtæt efter de skrappe IP68 regler. (Foto: Xiaomi)

Batteriet er på 5.000 mAh og bliver fyldt op med 33 watt. Det er stadig hurtigere end på langt dyrere iPhones og Galaxies.

Endelig vil Xiaomi også sælge en 4G variant af Redmi Note 13 på det danske marked. Den har stort set samme specifikationer som 5G modellen, men sælges billigere.

Det ser ud, som om Xiaomi udstyrer sine tre europæiske Redmi Note 13 med sin ”gamle” Android-baserede MIUI brugerflade. Ikke med det helt nye og mere banebrydende HyperOS.

Alle fire Redmi nyheder lander i Danmark fra den 29. januar. I perioden frem til den 11. februar sælges de til særlige intropriser – se parenteserne – med besparelser på 20-25 procent hos en række udvalgte.

Redmi Note 13 Pro+ 5G fås i farverne Midnight Black, Moonlight White og Aurora Purple. Priserne begynder ved 3.999 kroner (3.299).

Note 13 Pro 5G skal sælges o kulørerne Midnight Black, Ocean Teal og Aurora Purple. Priser fra 2.999 kroner (2.599).

Redmi Note 13 5G kommer i Graphite Black, Ocean Tel eller Arctic White. Priserne begynder ved 2.299 kroner (1.999).

Endelig er der den ”skrabede” Note 13 med 4G. Den kan man købe i farverne Midnight Black, Mint Green, Ice Blue og Ocean Sunset. Priserne ligger fra 1.999 kroner (1.699)….

Redmi Note 13 Pro+ kan lades op ekstremt hurtigt med 120 watt. (Foto: Xiaomi)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple vil acceptere NFC til iPhone