2,6 milliarder personlige data stjålet på to år

Nu kommer Wi-Fi 7 officielt

(Foto: Weibo)

En række elektronik-fabrikanter med routere, pc’er og mobiltelefoner reklamerer allerede med, at de har udstyret deres nye produkter med Wi-Fi 7.

Det er lige tidlig nok, for selve standarden for fremtidens trådløse Wi-Fi teknologi vil nemlig først blive endelig vedtaget i første kvartal næste år.

Den store CES Show 2023 udstilling i Las Vegas lige efter nytår bliver det første store udstillings-vindue, hvor man kan se mulighederne i Wi-Fi 7.

Wi-Fi 7 vil gøre trådløse netværk både hurtigere og mere stabile. (Foto: Weibo)

 

Ved den lejlighed vil en masse fabrikanter præsentere ”Wi-Fi Certified 7” produkter. De vil så lande i større mængder i butikkerne hen mod slutningen af første kvartal næste år.

Wi-Fi 7 vil først og fremmest diske op med højere hastighed, end vi kender det fra trådløse netværk i dag.

Desuden vil Wi-Fi 7 netværk være hurtigere reagerende. De har en lavere forsinkelse – ”latency” – hvilket er vigtigt i forbindelse med krævende computerspil.

De skal samtidig bruge minde strøm og være mere stabile end Wi-Fi 6, hvilket vil være til fordel for trådløse netværk i både hjemmet, på kontorer og i industrielle miljøer.

Wi-Fi 7 får sin kommercielle premiere i forbindelse med den store CES 2024 messe i Las Vegas i begyndelsen af det nye år. (Foto: CES Show)

Derfor vil nye og krævende anvendelser som f.eks. Augmented og Virtual Reality, 3D-træning og video-streaming med ultra-høj opløsning først for alvor få deres gennembrud med Wi-Fi 7.

Wi-Fi 7 kan arbejde med båndbredder på op til 320 MHz. Det foregår over tre frekvens-bånd, hvor Wi-Fi 5 og 6 kun har to. De tre frekvenser er de to velkendte 2,4 og 5 GHz plus det nye 6 GHz.

De typiske anvendelser for Wi-Fi 7 vil være video-konferencer, trådløst gaming, video-streaming, fjern-samarbejde i real-time, interaktiv tele-medicin, immersiv AR og VR, kunstig intelligens, industrielt tingenes internet (IoT) samt avanceret cloud computing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2,6 milliarder personlige data stjålet på to år