Stor burgerkæde ansætter chatbots

Evo laver is overalt

(Foto: Flextail)

Her, hvor jeg sidder og skriver denne artikel, er der dejlige 18 grader i skyggen. Man skulle være et skarn, hvis man ikke lige kunne bruge en kold forfriskning.

Den slags kræver normalt, at man har et køleskab i nærheden, en fryser til iset eller en separat isterninge-maskinen. Alle tre med en stikkontakt i nærheden.

Hvad gør man så, når man tager på stranden, på picnic, musik-festival eller camping langt væk fra strømstik, som man bare lige sådan kan tappe?

Én rigtig smart løsning kunne været at købe markedets første elektroniske isterning-maskine, der kører på batteri.

(Foto: Flextail)

På en batteri-opladning kan den nye Evo Icer fra kinesiske Flextail kreere over 300 isterninger – fordelt på 30 omgange med 12 pænt store terninger i hver.

Bagefter tager det tre timer at lade batteriet op igen. Forudsat naturligvis, at man i mellemtiden har fundet en stikkontakt.

Skal festen køre over mange timer, vil det derfor nok være en fordel at tage et par effektive køletasker med på turen. Så holder de nyskabte isterninger lidt længere.

Den ellers ganske coole Evo Icer måler 32 gange 32 gange 28 centimeter. Den vejer 9,5 kilo, hvilket ikke gør nyheden helt så handy, som den kunne se ud til.

Designeren af den nye isterning-maskine er normalt specialist i camping-udstyr. (Foto: Flextail)

Indendørs sidder en 70 watts elmotor og kompressor sammen med en stor køleblæser. Selve køle-enheden er fremstillet af miljø-venlige materialer, og der er tre kanaler i siderne, hvor den varme luft kan slippe ud. Køl laves som bekendt med varme.

Betjeningen er legend let, og brugeren kan vælge tre hastigheder, som maskinen skal producere isterninger i. Man kan også vælge det præcise antal terninger, man vil have lavet.

Andre praktiske features er f.eks, at Evo Icer kan rengøre og tømme sig selv for vand ved tryk på en enkelt knap. Samtidig alarmerer maskinen ved lav vandstand og, når den er fyldt med isterninger.

Ganske smart er også, at Evo Icers 300 Wh lithium-batteri kan sende strøm videre til f.eks. en smartphone.

Gør man det, går det dog ud over antallet af isterninger, som kan fremstilles på en batteri-opladning. Det er lidt enten eller.

Til sidst bør jeg vel nævne, at vandet til isterningerne ikke følger med ved købet. Det må man enten hente fra den lokale vandhane eller via medbragte vandflasker.

Flextail henter i øjeblikket med stor succes finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter-platformen Kickstarter. Det ønskede beløb er overtegnet mere end 30 gange.

Interesserede kan dog fortsat forudbestille et eksemplar til sig selv formedelst i en intro-pris på 299 dollars eller ca. 2.000 kroner. Senere vil butiksprisen stige med 200 dollars….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor burgerkæde ansætter chatbots