Robot var engang en mobil

Apple på vej med AirPods Lite

(Foto: Apple / Weibo)

Selvom Apple ikke selv deltager i CES Show 2023 i Las Vegas i disse dage, rumler der masser af rygter på udstillings-gangene, hvad den amerikanske gigant kunne være på vej med af nyheder her til foråret.

En af de mest hårdnakkede er AirPods Lite. Altså billigere trådløse øretelefoner, som vil gøre det nemmere for Apple at konkurrere i de lavere prisklasser.

Apple ønsker at få et nyt sæt øretelefoner, der kan fungerer som indgangs-dør for det helt store publikum til de ret dyre AirPods.

Med andre ord kan man sammenligne AirPods Lite med, hvad den lille iPhone SE er for Apples dyre smartphones. Prisen gættes på at ligge under tusind kroner for et sæt.

Ifølge Apple-analytikeren Jeff Pu skal AirPods Lite være et svar på den faldende interesse for den aktuelle tredje generation AirPods.

Hvis rygterne holder vand, er Apple på vej med en billig Lite lillebror til sine dyre AirPods Pro 2 øretelefoner. (Foto: Apple)

Apple oplevede således et dyk i salget af trådløse øretelefoner fra 73 til 63 millioner i 2022.

Det gør stadig AirPods til verdens absolut mest succesrige, men udsigten til, at total-markedet for øretelefoner vil falde med yderligere 19 millioner i år, kan tvinge Apple til at reagere.

I Apples øjne vil det være mest oplagt at stjæle marked fra konkurrenterne, der især boltrer sig i billigere prisklasser end AirPods.

En anden detalje, der kunne bekræfte den teori, er, at Apple tilsyneladende ikke har en fjerde generation AirPods på vej her i 2024.

I øjeblikket markedsfører Apple tre modeller AirPods på det danske marked, hvor den billigste variant koster 1.299 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Robot var engang en mobil