Vi brugte 24 pct. flere mobildata i 2022

Xiaomi går i vandet

(Foto: Xiaomi)

Jeg har tidligere beskrevet, at Danmarks tredje-største smartphone mærke Xiaomi bygger meget andet end mobiltelefoner.

Faktisk er Xiaomi nok den mest alsidige af de store kinesiske elektronik-koncerner. I hvert fald kan man ses Xiaomis logo på alt fra fitness armbånd, smartphones, øretelefoner og smarte ure til pc’er, elektriske løbehjul, robot-støvsugere og elbiler.

Det seneste nye område, som Xiaomi nu begiver sig ud i, er tilsyneladende akvarier.

(Foto: Xiaomi)

Naturligvis er akvarierne ikke helt almindelige. Xiaomi har således gjort dem ”smarte” via fjernbetjening fra en Mijia app på mobiltelefonen.

Alternativt kan man snakke med sine fisk – undskyld sit akvarie. Den nye Mijia Smart Fish Tank reagerer nemlig også på talekommandoer via Xiaomis egen digitale assistent Xiaoai.

Xiaomi har udviklet og patenteret vandpumpe med fem-trins filter til akvariet, så fiskene får optimale forhold at leve i.

Vandets temperatur kan indstilles trinløst via app’en, hvor man også kan fjernstyre fording af fiskene, når man ikke selv er hjemme.

Vandetrs temperatur vises på et lille display på fronten. (Foto: Xiaomi)

Selve akvarie-væggene er fremstillet af ultra-klart UHA glas, som Xiaomi har udskåret i en særlig 16:9 form. Ifølge den kinesiske fabrikant sikrer man på den måde det ”gyldne snit” for et optimalt kig ind til fiskene.

Xiaomi afprøver i øjeblikket publikums interesse for et smart akvarium ved at sende projektet til Crowd Funding på en iværksætter portal i Kina.

Her kan interesserede kinesere forudbestille et eksemplar til en særpris af kun 349 yuan eller ca.   375 kroner. Fisk og vandplanter skal købes separat.

Xiaomi sælger mange forskellige gadges og ting via sin danske hjemmeside. Spændende at se, om akvariet også dukker op senere som et af tilbuddene….

(Foto: Xiaomi)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi brugte 24 pct. flere mobildata i 2022