Her er Samsungs nye Galaxy S23

Skyd med bue og pil i din stue

(Foto: Wonder Fitter)

Bueskydning kan være en spændende sport, der bare kræver meget plads, dyrt udstyr og kan være farlig, hvis man skulle komme på tværs af en flyvende pil.

Wonder Fitter gør op med alle generne og flytter bueskydning ind i folks dagligstue. Her kræver systemet blot et tv-apparat eller en anden skærm.

Den krævede afstand er kun et par meter, og pilene er ikke spor livstruende, fordi de ikke bruges i virkeligheden.

(Foto: Wonder Fitter)

 

Med andre ord er Wonder Fitter – The Ultimate Home Archery en slags bueskydnings-simulator og videospil, som hele familien kan få glæde af.

For at gøre Wonder Fitter så realistisk som muligt bruger man en rigtig bue og pil, hvor sidstnævnte aldrig forlader buen.

I stedet indeholder pil, streng og bue sensorer, der registrerer brugerens fysiske bevægelser og sigte. De overføres trådløst via en app på mobiltelefonen og Wi-Fi til stuens smart-tv, hvor billede og mål for pilens retning vises.

(Foto: Wonder Fitter)

Wonder Fitter henter i øjeblikket med succes finansiering af en storprokduktion af bue og pil spillet via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter.

Her er nyheden blevet en bestseller, der har hentet det ønskede beløb hjem over 170 gange, og der er fortsat 25 dage af kampagnen.

Derfor kan interesserede fortsat forudbestille et Wonder Fitter sæt for børn til en favørpris af 1.710 Hong Kong dollars eller ca. 1.535 kroner. Udgaven til voksne koster fra 1.750 kroner….

(Foto: Wonder Fitter)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er Samsungs nye Galaxy S23