Bytte-batteri vender tilbage i mobiler

Tesla til din smartphone

(Foto: Tesla)

Tesla har altid været god til at markedsføre sig. Især for nogle år siden, da mærket var nyt, og folk slet ikke havde opdaget, at elbiler snart ville erobre verden.

Dengang støttede Tesla sit salg af elbiler med sjove gadgets. Længe gik der således rygter om, at Tesla ville lancere en egen smartphone – som direkte konkurrence til iPhone.

Telefonen kom aldrig, og i dag har Tesla ikke længere behov for at støtte salget af sin elbiler med gimmicks. Teslas lastvogne og Cybertruck pick-ups skaber overskrifter og omtale i sig selv.

Derfor er Teslas katalog af merchandise også blevet mere normal. Tøj, tasker, tæpper og termokander finder man også hos mange andre bilfabrikanter.

www.tesla.com

Ind imellem dukker der dog lidt interessante nyheder op. Som f.eks. Teslas nye Wireless Charger Platform.

Det er en trådløs oplader, som passer til alle gadges med Qi teknologi. Det vil i praksis sige alle mobiltelefoner inklusive både iPhone og Android.

Den slags trådløse bord-opladere finders der mange af, og de fleste er noget billigere end de 300 dollars – ca. 2.100 kroner – som Tesla vil have for nyheden.

De er dog ikke alle så markante i udseende og kan heller ikke lade hele tre mobiler og/eller andre gadges op på samme tid.

www.tesla.com

Det kantede design er helt klart inspireret af Teslas Cybertruck. Nyheden udstråler samtidig luksus, fordi den er beklædt med mørkt Alcantara læder oven på et kabinet i aluminium.

Ret smart er også en medfølgende stander, der gør det muligt at lægge opladeren fladt på bordet eller vinkle dem, så man kan se telefonernes displays på afstand.

Indendørs sidder der seneste FreePower teknologi, der kan levere op til 15 watt trådløs opladning af mobiler, øretelefoner eller smartwatches. Det er ikke vildt hurtigt, men Apples egen opfyldning med ny energi går ikke stærkere.

Teslas nye Wireless Charger Platform kommer til salg til februar næste år. Opladeren er endnu dukket op på Teslas danske hjemmeside, men kan beskues på den amerikanske….

Den kantede inspiration på den nye trådløse bordplader er hentet fra Teslas Cybertruck, der her ses i forgrunden sammen med andre Tesla prototype. (Foto: Steve Jurvetson / Wikimedia)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bytte-batteri vender tilbage i mobiler