Zoom vil meget mere

Julegaven til en mis

(Foto: Petlibro)

Hvis I går rundt med en dårlig samvittighed over, at jeres huskat bare sidder eller ligger ubeskæftiget derhjemme hele dagen, mens dens ejere er på arbejde, kan Pixie Mouse måske være en god julegave-idé.

Pixie Mouse er nemlig et lille inter-aktivt legetøj til katte. Det er billigt og skal være meget effektivt. Det hævder musens fabrikant – Petlibro – i hvert fald.

Det smarte ved Pixie Mouse er, at den ikke kun drøner rundt på gulvet, så missen kan få afprøvet sit jæger-instinkt. Musen gør det kun engang imellem, så katten ikke kommer til at syennes, legetøjet er for kedeligt.

(Foto: Petlibro)

Som standard går Pixie Mouse i dvale efter ti minutter, men det tidsrum kan man indstille. Dvalen varer typisk i en halv time, hvorefter katten igen bliver vækket med bevægelser, lyde og lys, Musen har nemlig også indbyggede LED-lys i blåt, rødt og grønt.

Musen har kræfter til at underholde katten i op til 160 minutter, inden den skal lades op igen via sit USB-C stik. T

Naturligvis er Pixie Mouse robust opbygget og kan tåle både kattens bid og blive slynget rundt af en kattepote. Musens to motor-drevne hjul kan desuden klikkes af til rengøring.

Petlibro tager 30 dollars eller ca. 220 kroner online for det sjove katte-legetøj….

(Foto: Petlibro)

Musens hale har blinkende LED-lys i flere farver. (Foto: Petlibro)

 

 

https://petlibro.com/products/pixie-mouse-interactive-cat-toy?utm_source=GadgetFlow&utm_medium=GadgetFlow&utm_campaign=GadgetFlow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zoom vil meget mere