Eilik kan vise følelser

Lav din iphone om til webcam

(Foto: Belkin)

Ejere af MacBooks har betalt i dyre domme for deres lækre laptop, men blive som regel skuffede, når de opdager, at Apple kun har indbygget et webcam på 720 punkter.  Lidt tyndt i disse tider, hvor videomøder er blevet hverdag både på arbejde og i privaten.

Apple er heldigvis på vej med et såkaldt Continuity Camera, der skal kunne fungere fra MacOS Ventura og iOS 16.

Det er en feature, der vil være et stort skridt i retning af at ensrette Apples økosystem, så alle de forskellige enheder kan arbejde sammen med samme kvalitet.

(Foto: Belkin)

Inden da kunne de se ud, som om den store tilbehørs-fabrikant Belkin har en anden løsning til at forbedre videomøder på en MacBook. Oven i købet en metode, der inkluderer genbrug.

Belkin erstatter nemlig laptoppens halvdårlige webcam med kameraerne fra en iPhone. Det kan være ens egen iPhone 13 eller for den sags skyld en ældre telefon, som man har liggende i skuffen.

Belkins Continuity Camera modul består af en puck-lignende enhed, som monteres på MacBook ved hjælp af Apples magnetiske MagSafe teknologi.

(Foto: Belkin)

Måske ser det ikke så voldsomt elegant ud at have en iPhone placeret bagpå og delvis over en MacBook, men telefonens kameraer er altså klasser bedre end laptoppens.

Belkin nyheden fremtræder i hvidt og blødt silikone materiale, så den ikke ridser MacBooks sarte overflade.

Når kameraet monteres over laptoppens webcam, overtager det automatisk optage-arbejdet. Man behøver ikke at parre enhederne, tilpasse dem osv. Betjeningen foregår via samme app.

(Foto: Belkin)

Dertil kommer, at man får en hel stribe ekstra features i forhold til det normale webcam – ikke kun bedre billeder:

iPhone webcam’en kan f.eks. sættes til at arbejde i telefonens Center Stage eller Portrait Mode. Så kan man pludselig zoome i videomøder, og FaceTime chat kan blive meget sjovere at se på.

Tilmed kan man aktivere Desk View og se hele skrivebordet eller lokalet via iPhonens ultra-vidvinkel kamera.

Desværre er Belkins Magsafe kamera-holder kun en prototype på nuværende tidspunkt. Belkin har dog udsendt billeder og beskrivelser af den. Så plejer nyheden ikke være så langt fra en officiel lancering….

(Foto: Belkin)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eilik kan vise følelser