Teddybjørnen får kunstig intelligens

Belkin bil-nyhed til de nye Apples

Apple brugte de store ord, da man lancerede de nye iPhone 8, 8 Plus og X med integrering af hurtig og trådløs opladning. Det var en stor nyhed for Apple – og sikkert også for de mange iPhone fans – men ”fast charging” har altså eksisteret i flere år hos konkollegerne i Android lejren.

Never mind. Nu bliver det nemlig også muligt at lade sin nye iPhone hurtigt- dog ikke trådløst – mens man kører i bil. Belkin har præsenteret sin første USB-C biloplader, der tilmed kan give nye kræfter til Android telefoner også. Meget praktisk.

Belkin nyheden leverer op til 36 watt på sin udgang, hvilket vil være mærkbart hurtigere end de fleste andre bilopladere. Den kræver et USB-C kabel – ellers må man have fat i en konverter til Apple Lightning og ældre Android mobiler med Micro-USB stik.

Den nye biloplader er kraftig nok til også at strømforsyne større Apples gadges, når man kører i bil. Det kan f.eks. være nyere iPads, iPad Pro’er og MacBook laptops.

Belkins nye automobile løsning til de nye iPhones koster 30 USD i USA – ca. 190 kroner. Hvis man vil have konverter kablet med, koster det 45 USD. Den danske pris kendes ikke endnu….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teddybjørnen får kunstig intelligens