Se det nye Android 13

Den perfekte sommer-gadget?

(Foto: Unibuddie)

Det er lidt ærgerligt, at denne nye gadget først kommer på markedet til oktober. Den havde ellers været oplagt på varme sommerdage, som vi har haft dejligt mange af i år.

Nyheden fra Unibuddie er en lille bord-ventilator, der kan noget mere end blot at køle omgivelserne ned. Den kan nemlig også spille musik og lyse op på en lun sommer-aften eller -nat.

Den nye Chillz Pro indeholder samtidig et stort batteri på 20.000 mAh, der kan bruges til at lade andre gadges op som f.eks. mobiltelefoner, trådløse øretelefoner eller smartwatches.

(Foto: Unibuddie)

Den avancerede camping-lampe og -køler vil være oplagt til både haven, strandturen, picnics, festivaller eller sommerhuset.

En indbygget bærerem gør nyheden nem at slæbe rundt, og en vægt på under et kilo gør den ikke ligefrem til en belastning.

Selve hoveddelen af Chillz Pro er ventilator-delen, der består af en dobbelt blæser med op til 2.500 omdrejninger i minuttet.

(Foto: Unibuddie)

Den skal være i stand til at køle luften ned med 10 grader Celsius og sågar sættes til at sprede en fin tåge af fugt omkring sig.

Indendørs er der nemlig en lille vandtank til formålet. Den kan man også fylde med isterninger, så skyen omkring Chillz Pro bliver decideret kold.

De smarte detaljer stopper dog ikke her. Ventilatoren har tre hastigheder og kan rotere med 150 grader, mens den blæser kølende luft rundt i sine omgivelser.

Dertil kommer, at Chillz Pro indeholder en Bluetooth højttaler, der kan bruges til at spille musik, som en smartphone har streamet trådløst ned.

 

(Foto: Unibuddie)

Endelig rummer ventilatoren også en LED-lampe, der kan sprede hygge-belysning i de sene timer af dagen.

Som nævnt er der et indbygget batteri på hele 20.000 mAh. Det kan levere op til 120 timers køling på en opladning eller 32 timers Bluetooth musik eller 288 timers lys.

Den Hong Kong baserede fabrikant af Chillz Pro henter med stor succes finansiering af kølende nyhed via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter. Her er det ønskede beløb overtegnet mere end 20 gange.

Interesserede kan dog fortsaty forudbestille et eksemplar for kun 539 Hong Kong dollars eller ca.  500 danske kroner. Levering er planlagt til oktober – i god tid før næste sommer….

 

(Foto: Unibuddie)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se det nye Android 13