Køb fastfood med WhopperCoins

Belle giver en rund musik

Den ligner en af de kugleformede designer kaffekander fra Alfi, der står i tusinder af danske hjem og kontorer. Men den støjer noget mere og er sikkert også meget mere musikalsk.

Belle er en ny bærbar Bluetooth højttalere, der dels pynter på bordet. Dels giver ægte Hi-Fi lyd og en række praktiske funktioner, når der skal spilles højt i lokalet eller i hele huset.

Belle kan nemlig også agere som en trådløs hub, der styrer lydfordelingen til seks ekstra højttalere. De kan være af et hvilken som helst fabrikat – blot de overholder Bluetooth standarden.

Belle højttaleren kan sagtens tages med udendørs. Den tager ikke skade af en let regnbyge eller plask fra svømmepølen.

Selve Belle boksen – undskyld kuglen – er 24 centimeter i diameter og 30,5 cm høj inklusive bærehåndtag. Vægten er knap fem kilo og farven sort, så den kan passe ind i de fleste møblementer.

Indenbord sidder en digital 100 watts forstærker, der fordeler musikken på to fuldtone enheder på hver 2 tommer plus en bas på 5 tommer. Den støttes af yderligere to passive subwoofer paneler, der skal sikre en solid basgengivelse helt ned til 35 Hz.

Hvis det er korrekt, er det uhørt godt for en højttaler af denne beskedne størrelse. Og 100 watt sikrer samtidig lydtryk, som andre trådløse bokse i beskeden størrelse slet ikke kan matche.

Den lille Belle Lite kugle passer fint til f.eks. soveværelset. Musikken kommet trådløst fra en smartphone, somde fleste vel har liggende på sit natbord.

 

Belle enhederne er placeret, så højttaleren stråler lyden 360 grader rundt. Et endnu bedre stereobillede får man naturligvis ved at tilføje en ekstra ”kugle” – og har man syv højttalere placeret i samme lokale, må lyden næsten være som i en moderne biografsal.

Hører man til dem, hvor højttaleren helst skal være usynlig, fås Belle også i en Lite udgave. Den er 23 cm høj og vejer mere beskedne 4,3 kilo. Til gengæld kan den ikke spille helt så højt og kan kun styre fire eksterne højttalere.

Både Belle og Belle Lite indeholder et stort 8.000 mAh batteri, der kan lade højttaler-kuglen spille i otte timer på en opladning. De kan i øjeblikket forudbestilles til priser på henholdsvis 299 og 219 USD. Det svarer til ca. 1.900 og 1.400 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb fastfood med WhopperCoins