Batteriet fylder som et sandkorn

Samsung har fire svar på iPhone SE

(Skæmrfoto fra Apples iPhone SE præsentation)

Apples offensive lancering af sin nye iPhone SE har åbenbart givet nervøse trækninger hos flere af konkurrenterne i Android lejren.

Ikke mindst hos Samsung, der føler sig truet i sin position som verdens nummet ét, hvis Apple gør noget seriøst ud af at erobre mellemklassen for mobiltelefoner.

Det kunne man sagtens forestille sig, at Apple ville gøre. Med den helt nye iPhone SE, der har 5G og en kraftig processor, har Apple nemlig en telefon, som omsider er (mere end) konkurrencedygtig i ydelse og pris.

Branche-analytikere ude i Asien regner således med, at Apple kan sælge over 30 millioner eksemplarer af den nye iPhone SE (2022) i det første år efter lanceringen.

Da forgængeren iPhone 2 fra 2020 kom på markedet, blev den købt i 24 millioner eksemplarer i de første 12 måneder.

Samsungs kraftigste modspil mod Apples nye iPhone SE trussel bliver Galaxy A73, der ventes præsenteret om ganske kort tid. (Foto: Gizchina / WeChat)

Analytikerne mener, at Samsung vil svare hurtigt igen mod iPhone SE – måske allerede senere i marts eller i april.

Samsungs våben vil være en hel stribe nye modeller i sin Galaxy A familie i mellemklassen. Galaxy A73, A53, A33 og A23 hedder de.

Galaxy A73 bliver Samsungs dyreste A-klasse model i år. Efter sigende skal den komme med en 6,7 tommers Super AMOLED skærm med hurtig 120 Hz opdatering. Processoren bliver en Snapdragon 750 med 5G, og batteriet kan opladels med 25 watt.

Selvom de fleste forbinder Samsung med de dyrere Galaxy S telefoner og de spændende Galaxy Z foldemobiler, tjener den sydkoreanske gigant faktisk flest penge på billigere modeller i mellem- og budget-klasserne.

Sidste år blev Galaxy A telefonerne solgt i over 51,8 millioner eksemplarer verden over. De havde dermed en stor betydning for, at Samsung fortsat kan holde sin globale førsteplads..

Samtidig var den billige Galaxy A telefon ifølge analysefirmaet Omdia den mest solgte mobil-model i verden sidste år….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Batteriet fylder som et sandkorn