Nye emojis på vej til iPhone

Nye Samsung mobiler på torsdag

(Foto: Samsung)

Jeg ved godt, at det ikke er pænt at bruge krigeriske vendinger i disse skrækkelige Ukraine tider, men sådan i overført forstand må man vel nok.

Allerede i sidste uge omtalte jeg her på Leifshows.dk, at Samsung var ved at ruste sig med en modspil mod Apples netop lancerede tredje generation af iPhone SE.

Dette svar er nu blevet bekræftet, fordi Samsung vil præsentere en stribe nye mellemklasse-telefoner på torsdag den 17. Marts.

Det vil først og fremmest være modellerne Galaxy A73 og A53. Deres forgængere blev introduceret på samme dato sidste år.

Muligvis præsenterer Samsung også en mindre Galaxy A23 og en 5G udgave af den helt billige A13. 4G versionen havde dansk premiere lige inden sidste weekend.

Den mest interessante af de nye mellempris Samsung’er er nok Galaxy A73.  Den får en stor 6,7 tommers skærm med 2.400 gange 1.080 punkters opløsning. Skærmen opdateres 90 gange i sekundet (Hz).

Spekulationerne går på, at Galaxy A73 5G får en Qualcomm Snapdragon 750G processor i nogle lande og en egen Samsung Exynos motor i andre.

Vi får se på torsdag….

I medierne i Kenya er det første billeder af Galaxy A53 5G allerede sluppet ud. (Foto: GSM Arene)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye emojis på vej til iPhone