Her er verdens stærkeste elcykel

Mega penge i memoirer

(Foto: Drew de F Fawkes / Wikimedia)

Tre måneder, efter at Britney Spears’ 13-års formynderskab blev afsluttet af en domstol i Los Angeles i november, har den 40-årige popsanger underskrevet en lukrativ bog-kontrakt med det store forlag Simon & Schuster.

Aftalen om popsildens memoirer har angiveligt en værdi af 15 millioner dollars eller ca. 100 millioner  kroner, hvilket gør den til en af de største bogkontrakter nogensinde.

Man må håbe, at Spears har sin hukommelse i behold, for hun har ved gentagne lejligheder antydet, at hun havde eksplosive historier at dele med offentligheden. Ikke mindst om hendes årelange strid med sin familie, der havde taget kontrol over hendes liv og karriere.

Britney Spears’ kontrakt blegner dog ved siden af den, som ex-præsident-ægteparret Obama tegnede tilbage i 2017. Den kostede forlaget 65 millioner dollars eller 440 millioner kroner. En pæn skilling til en tidlig pension.

Britney ligger til gengæld i klasse med Bill Clintons indtægter for sine ”My Life” memoirer og slår lige Hillary Clinton, der scorede 14 millioner dollars for sine ”Hard Choices” fra 2014….

(Infografik: Statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er verdens stærkeste elcykel