Proshop erklærer priskrig

Ny Samsung har krypto-pung

(Foto: Learnsii / Pixabay)

I den forløbne uge lancerede Samsung som ventet sin nye Galaxy S22 generation af mobiler. Den skal erstatte Note telefonerne og indeholdt egentlig ikke de store overraskelser, der ikke alle var afsløret på forhånd.

Og dog. Samsung gjorde ikke meget for at reklamere med, at Galaxy S22 er den første af de store mainstream telefoner, som henvender sig direkte til en særlig gruppe mennesker – krypto-valuta entusiaster.

Galaxy S22 apparaterne indeholder nemlig en helt ny Samsung Wallet, der gør alt, hvad man forventer af en digital pung på en smartphone – plus lidt ekstra.

I modsætning til Apples iPhone Wallet app kan Samsungs digitale tegnebog også arbejde med transaktioner i krypto-valuta som f.eks. Bitcoin og andre virtuelle valutaer.

Samsungs interesse i krypto valuta er ikke ny, men nu er den åbenlys og standard på en mainstream telefon.

Samsungs nye digitale tegnebog kan håndtere krypto-valuta. (Foto: Samsung)

Faktisk viste Samsung allerede muligheder i mobiler og krypto valuta i forbindelse med sin Galaxy S10 og dens Blockchain Wallet for flere år siden. Det var nogenlunde samtidig med, at Bitcoin gik amok første gang. Sidste år i maj udvidede Samsung så med hardware tegnebøger.

Samtidig annoncerede Apple, at man ville tage sig mere af markedet for krypto-valuta. Indtil videre dog kun som en udmelding, idet Wallet app’en til iPhone stadig ikke kan håndtere Bitcoin.

Endelig har Google også fortalt, at man ville udbygge sit Google Pay økosystem, så det kan arbejde med krypto-valuta. Heller ikke dét er sket i praksis.

Meget kunne altså tyde på, at Samsung kommer først med Bitcoin og co som en standard del af sine nye Galaxy S22 smartphones.

Hvordan det skal foregå i praksis, fortalte Samsung ikke under sin Unpacked præsentation, men spidser man øren, vil man høre sydkoreanerne sige følgende (oversat):

Samsungs nye Galaxy S22 er de første mainstream telefoner, der kan håndtere krypto valuta som f.eks. Bitcoin. (Foto: Samsung

”Vores helt nye Samsung Wallet vil bære dine digitale værdier i et nemt og sikkert sted. Du kan lagre dine ID’er, kreditkort, password, digitale nøgler – ja selv dine boardingpas til flyet.

Du skal bære mindre og kan få fat i dine værdier overalt. Samsung Wallet giver dig også adgang til mere komplekse digitale produkter som krypto valuta…”

iPhone entusiaster vil protestere og sige, at Apple Wallet allerede kan håndtere mange af de digitale værdier, som Samsung nu reklamerer med – kreditkort, billetter, medlemskort, ID, vaccinations-beviser og digitale nøgler til bil, hotel, kontor og hjem.

iPhones Wallet app rummer dog ikke krypto-valuta og kodeord. Sidstnævnte må man bruge en separat password manager til.

Men uanset hvad, kunne krypto valuta nu ud til at blive en dagligdags ting med Samsung som første døråbner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proshop erklærer priskrig