Robotten skovler sne

Frisk luft a la B&O

(Foto: LG)

Den ligner en ny gulv-højttaler fra danske Bang & Olufsen, men det monumentale design rummer imidlertid noget helt andet – en moderne luftrenser og luftfrisker fra sydkoreanske LG.

Det nye PureCare AeroTower rummer naturligvis et flerdobbelt HEPA filter, der filtrerer luften for bittesmå partikler. Vigtigt i en tid med Corona, hvor virus og bakterier helst skal holdes så langt væk fra åndedræts-vejene som muligt.

LG nyheden indeholder samtidig en elvarmer, et air condition system og et enhed til ultraviolet rensning af f.eks. mobiltelefoner, ure, nøgler osv. Igen en mindelse om Corona.

Dertil kommer en blæser-sektion med tre propellere, der bevæger sig rundt i kabinettet alt efter opgave:

(Foto: LG)

På den måde kan luftfriskere skifte mellem direkte og indirekte blæsning, mellem bred og smal – eller kombinere dem i en miz. Den kalder LG for Air Valley, og den støjer kun med maksimalt 23 dB.

HEPA filter og UV-enhed kan arbejde tæt sammen: Først skærer filtret 99,97 procent af alle luftbårne partikler ned til 0,3 mikron i størrelse fra.

Derefter tager LG’s UVnano enhed over og benytter ultraviolet-C lys til at dræbe alle bakterier, der har overlevet filtret.

Ifølge LG udrydder UVnano 99,99 procent af alle virus og bakterier under en maksimal 30 minutter lang bestråling.

Endelig rummer LG’s AeroTower også et dobbelt kulfilter, der får husholdnings-lugte til at forsvinde som dug for solen. De kan komme fra madlavning eller f.eks. fra husdyr.

(Foto: LG)

Das ganze Molevitten er pakket i et søjle-lignende design, der sagtens kunne være kommet fra tegnebordene hos B&O i Struer.

Det samme gælder et smart display på søjlen, der hele tiden måler og viser, hvor rent det lokale er, som den elektroniske søjle er placeret i.

Betjeningen foregår via touch paneler i toppen, via en medfølgende trådløs fjernkontrol eller med en smartphone, der har LG’s ThinkQ app downloadet. Den fås til både iOS og Android.

HEPA sektionen med kulfilter kan køre i 12 måneder, før det skal udskiftes. UVnano systemet er beregnet til 50.000 timers drift. Det svarer til ca. seks år.

LG PuriCare AeroTower har officiel verdens-premiere lige efter nytår på CES Show messen. Priser og leverings-tidspunkt vil blive offentliggjort ved den lejlighed….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Robotten skovler sne