Tre milliarder er uden internet

Hørebøffer får alle detaljer med

(Foto: Sennheiser)

I den seneste tid har det mest været små trådløse øretelefoner, der har præget markedsføringen fra den berømte tyske audio-fabrikant Sennheiser.

Nu kommer omsider en nyhed i de større hovedtelefoner, så dem har Sennheiser heldigvis ikke glemt.

Tværtimod henvender Sennheiser sig med sine nye HD 400 Pro til professionelle lydfolk eller krævende entusiaster, der bare vil høre alle detaljer i musikken. Uanset, om lytteprøven foregår i et studie eller hjemme i stuen.

(Foto: Sennheiser)

HD 400 Pro er de første hovedtelefoner med åben bagside i Sennheisers Pro serie. De er kendetegnet ved en lineær og meget præcis gengivelse i høj opløsning.

Ifølge Sennheiser giver det særlige design et bredere lydbillede og en større gennemsigtighed, end man typisk kan opnå med helt lukkede hovedtelefoner. Også, selvom omgivelses-støj kan trænge ind via den åbne bagside.

Af samme grund bør man vel kun bruge de professionelle Sennheiser hovedtelefoner, hvis man befinder sig i støjfri rum – f.eks. lyd- og radio-studier.

(Foto: Sennheiser)

Transducerne, driverne, højttaler-enhederne – kært barn har mange navne – skal kunne gengive toner fra 6 Hz til 38 kHz, Det er langt videre, end det menneskelige øre normalt kan høre. Det hele foregår med en ekstrem lav forvrængning på under 0,05 procent.

De nye hovedtelefoner med 120 ohms magneter fungerer med digitale surround og spatial sound plug-ins fra Dear Reality.

Sennheiser HD 400 Pro vejer kun 240 gram og vil med deres åbne konstruktion undgå, at brugernes ører bliver for varme efter flere timer med hovedtelefonerne på. Selve ørepuderne er belagt med blødt velour.

Hovedtelefonerne leveres med flere typer kabel. De er altså slet ikke trådløse. Priserne begynder ved 250 dollars eller 1.889 kroner i Danmark….

(Foto: Sennheiser)

(Foto: Sennheiser)

(Foto: Sennheiser)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre milliarder er uden internet