Næsten 90 pct af os har en mobil

Få bedre styr på tingene

 

(Foto: LaView)

Apple har dem – også Samsung. Nu får de to giganter lidt ekstra konkurrence fra lille LaView Security i Californien, der har udviklet, hvad firmaet kalder markedets smarteste GPS trackere.

Det er små elektroniske brikker, som man kan montere på sine tasker, kufferter, cykler, kæledyr – ja selv sine små børn. Alt sammen nogle, der har en tendens til at blive væk.

LaView nyheden indeholder så både GPS og 4G mobiltelefoni, så tingene hurtigt kan spores via en app på mobilen, tablet eller laptop.

Ifølge fabrikanten  fungerer systemet overalt i verden på grund af forbindelsen til GPS satellitterne. Faktisk så langt ude, hvor selv mobilnet ikke længere dækker.

LaView trackeren kan f.eks. placerees på en rygsæk. Et truk på en knap sender et nødsignal. https://www.youtube.com/watch?v=I4koudXj4d8

Måske praktisk for at vide, hvor ens gode venner eller voksne familie-medlemmer med eventyrer i blodet befinder sig.

De fleste vil dog nok bruge LaView på lidt nærmere hold. Til at tjekke, hvor hund og kat befinder sig i nabolaget. Cyklen på en gade, man ikke kan huske. Tasken på en café eller i et indkøbscenter. Eller kufferten, der er blevet væk i flyselskabers og lufthavnes bagage-system.

LaView 4G GPS er en farverig lille brik, som er vandtæt efter IP67 standarden og kører i 15 måneder på en batteri-opladning.

Der er det nyeste Bluetooth 5.2 og Wi-Fi 6 ombord samt mulighed for ”geo-fencing”, hvor man via app’en afgrænser et område, hvor f.eks. ens barn eller vovse med LaView monteret på kan bevæge sig. Bryder de igennem den digitale grænse, slår app’en alarm på mobilen.

(Foto: LaView)

Andre smarte finesser på LaView er deling af data mellem flere tracker-enheder, ”live” overvågning over hele kloden og tjek på, om bæreren bevæger sig så meget, som man ønsker. Med andre ord en aktivitets-monitor, som vi kender det fra fitness apps, smartwatches og mobiltelefoner.

LaView Security forsøger i øjeblikket at finde finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter. Det går ikke godt, for det ønskede beløb er allerede nået 15 gange.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar med 44 procent. Så koster en enhed ca. 570 kroner. Om alt går vel, skal leveringen ske til januar….

Almindelige Bluetooth trackere har kun begrænset rækkevidde. LaViews version fungerer ubegrænset jorden rundt. (Foto: LaView)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næsten 90 pct af os har en mobil