Et vov fra Xiaomi

OnePlus hylder Harry Potter

(Foto: OnePlus)

OnePlus kan godt lide at lave special-udgaver af sine produkter, der så bliver samler-objekter, fordi de kun fremstilles i få eksemplarer.

I første omgang var det OnePlus’ smartphones, som bl.a. udkom i en flot Star Wars udgave i hvidt med rødt stjernekrigs logo, specielle skærmbilleder osv.

Tidligere i år gentog OnePlus tricket med sit nye Watch ur, der blev fremstillet i en ret sej Cyberpunk 2077 udgave. Den variant nåede dog aldrig at blive solgt i Danmark.

Det er også et spørgsmål, om den næste OnePlus Watch udgave gør det. Den skal være en hyldest til Harry Potter og hans berømte eventyr.

Tidligere i år lavede OnePLus en særlig Cyberpunk 2077 udgave af sit smartwatch. (Foto: Gizchina)

Sandsynligvis vil det kommende OnePlus Watch Harry Potter Edition bibeholde sin sorte farve, men vil blive pyntet med Harry Potter logoer og have urskiver og animationer, der henviser til f.eks. husene i Hogwarts osv.

Online mediet 91Mobiles viste nogle af Harry Potter skærmene forleden, men kunne ikke fortælle, hvornår det specielle OnePlus ur kommer til salg. ”Om nogle uger” er det nærmeste, vi kommer.

OnePlus Watch koster I standard-udgaven fra 1.190 kroner…

Her er nogle af de Harry Potter relaterede urskiver til OnePlus Watch. (Foto: 91Mobiles)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et vov fra Xiaomi