Lettere at kopiere fra Facebook

Se, det er en smart køletaske

(Foto: Knack Design Studio)

For de fleste er køletasker et uundværligt fænomen om sommeren, når de tager på skovtur, til stranden, camperer i telt eller sidder ude i haven under solen.

Problemet er blot, at køletasker normalt er ret, tunge og uhåndterbare størrelser. De er besværlige at slæbe rundt på – ikke mindst i uvejsomt terræn og i blødt strandsand.

Ok – man kan sagtens finde mere handy køletasker. De er enten mindre eller udformet som en tyk indkøbspose. Eller jeg har også set ret dyre køletasker med små hjul på ligesom kabine-kufferten fra flyrejsen.

Ingen af den løser dog ”off-road” udfordringen sådan rigtig godt.

(Foto: Knack Design Studio)

Den kommer først fra denne nye og smågeniale Ondago Cooler fra Knack Design Studio og Derek Elliot – alias DERRK. Nyheden er en ægte nytænkning af køletasken.

Samtidig sørger den for at ryste indholdet af svalende væsker, når man bruger den. En fordel, når man f.eks. har juicer med i bagagen.

Knack Design Studio har skabt den nye Ondago Cooler med hjul. Eller rettere – køletasken er selv et stort hjul. Det gør håndteringen meget lettere i terrænet, fordi man holder Ondago bag sig som en ligge trækvogn eller støvsuger.

Køletasken er lavet af genbrugs-gummi og plastik, så man behøver ikke at glemme sin grønne samvittighed, når man trækker rundt med den.

(Foto: Knack Design Studio)

Ondago er samtidig vandtæt, så den flyder i vandet. Smart, når man pjasker i poolen og han have en beholder med kølige dåseøl inden for bekvem rækkevidde.

Og lige et svar til dem, der kunne være bekymret over, at øller og colaer kunne blive slynget rundt, når køletasken roterer:

Selvfølgelig kan indholdet få nogle bump undervejs, men meget smart kan man med en knap sørge for, at selve køledelen forbliver stationær, mens kun tønden uden om roterer under kørsel.

Eneste ulempe ved Ondago er, at køletasken kun er et koncept og en prototype lige nu. Designerne forsøger at finde en fabrikant, som vil sætte nyheden i storproduktion og betale licens til opfinderne.

Lad os håbe, at det sker meget snart. Det betyder dog nok, at vi må vente til sommeren 2022 for at kunne få glæde af den rullende køletaske til vores egne små picnics….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lettere at kopiere fra Facebook