Tabletten er også pc-skærm

Lad dine højttalere synge

(Foto: Syng Space)

Fra tid til anden støder man på højttalere, der både i design og tankegang bryder traditionen for firkantede bokse med god lyd i.

Syngs Cell Alpha er den nyeste af slagsen. Udviklet af den tidligere Apple designer Christopher Stringer, der havde sine kreative fingre med i bl.a. HomePod højttalerne, iPhone, MacBooks og Apple Watch.

Cell Alpha ligner mere en gulv-lampe end en højttaler, men den skal kunne spille både højt og rent. Det kan man vel også forvente af en højttaler, der koster fra 1.799 dollars eller ca. 11.000  kroner.

Indendørs i Syng nyheden sidder to basser og tre fuldtone-enheder. De er vinklet på en særlig måde i forhold til hinanden, så der opnås en 360 graders spredning af tonerne.

(Foto: Syng Space)

En enkelt Cell Alpha højttaler kan fylde et mindre lokale op med tre-dimensionel surround sound. Syng kalder den selv for verdens første “triphonic speaker”.

Hvis man stiller to Alpha’er op, får man et bedre stereo-billede. Systemet kan spille højere, og man får fyldt alle ”hullerne” i lokalet ud.

Endelig kan tre Syng’er give det ”mest optimale udtryk for trifonisk lyd”, skriver fabrikanten. Men ok – så begynder oplevelsen også at slå hul i tegnebogen for de fleste mennesker.

Nyheden indeholder også tre mikrofoner, der hjælper højttaleren med automatisk at fylde hele rummet ud med vellyd.

Via mikrofoner og en digital sound processor (DSP) kan Cell Alpha f.eks. kompensere for interferenser fra vægge og lufter, bas-dæmpende møbler og gardiner osv.

(Foto: Syng Space)

 

Endelig bruges mikrofonerne også til at kalkulere den optimale placering af flere Syng højttalere i samme lokale.

Syng kører meget på, at systemet kan sætte sig selv op helt automatisk. Ønsker man at få indflydelse, kan man manuelt efter-tilpasse på den medfølgende Syng Space app.

Audio kan streames til højttalerne via Wi-Fi, AirPlay 2, Spotify Connect osv. Der er også to USB-C stik til at forbinde f.eks. Hi-Fi anlæg via kabel.

Man kan synkronisere et tv via et special-kabel, mens Bluetooth udelukkende bruges til set-up af flere Syng højttalere i en multi-room løsning.

Hver Cell One ”box” fylder 300 mm i diameter. Den er 304 mm høj og vejer 5,8 kilo. Som standard medfølger en bord-stander. Gulv-stativet er ekstra-udstyr….

(Foto: Syng Space)

(Foto: Syng Space)

 

 

https://syngspace.com/

https://newatlas.com/home-entertainment/syng-cell-alpha/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tabletten er også pc-skærm