Denne bil har pladespiller i

Trådløs oplader er guld

(Foto: Volonic)

Der vil altid være mennesker, som ikke kan nøjes med, hvad alle andre også har. De vil have noget ekstra-ordinært. I tilfælde af den nye Valet 3 LE er ordet nok snarere ekstra-vagant.

Valet 3 LE er verdens suverænt dyreste trådløse oplader, som man kan bruge til at hælde nyt liv i sin smartphone, sine trådløse øretelefoner eller sin smartphone.

Ikke noget med billigt og tarveligt plastik her. Næhh – Valet 3 LE er fremstillet af ægte 18 karat guld.

Ens gadgets lægges på et underlag af Vicunja uld, der koster mange tusinde kroner meteren. Vicunja er et ret lille kamel-dyr, der lever i Andes-bjergene i Sydamerika.

(Foto: Volonic)

Bag Valet 3 LE står det californiske firma Volonic, der har specialiseret sig i at sælge livstils-produkter i luksus-klassen.

Volonic kalder sin trådløse oplader for en ”enestående fusion mellem mode og teknologi”. Flot ser den da også ud, hvis man kan lide den slags.

Indendørs i Valet 3 LE sidder Airas FreePower teknologi, der bruger hele 18 stråler til at overføre strømmen. Der er plads til tre gadges ad gangen, som alle skal være kompatible med Qi standarden. Det er både Apples og de fleste Android apparater.

Prisen på den fornemme oplader svinger i takt med den daglige guldpris. 250.000 dollars eller ca. 1,6 millioner kroner er et godt udgangspunkt….

18 karat guld hele vejen igennem. Her er måden at forkæle sine gadgets på, når de trænger til ny strøm. (Foto: Volonic)

(Foto: Volonic)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne bil har pladespiller i