Kraftkarl fra Asus

Microsoft beskytter gratis

(Foto: TheDigitalWay / Pixabay)

Microsoft vil nu tilbyde ekstra online beskyttelse til danske personer og organisationer, der står i særlig fare for at blive offer for hackere og anden cyber-kriminalitet.

Oprindeligt var det primært politikere og kendisser fra medierne, men i forbindelse med Corona krisen er det også folk i sundheds-sektoren og humanitære organisationer.

I et stykke tid har Microsoft leveret sin AccountGuard service på det amerikanske marked. Her fik tjenesten sin ilddåb i forbindelse med præsidentvalget i oktober og november.

Microsoft har nu meddelt, at AccountGuard rulles ud i yderligere 31 lande, som software giganten kalder ”demokratier”. Danmark er iblandt dem.

(Illustration: Microsoft)

AccountGuard overvåger kundernes online konti og websider og slår f.eks. alarm, når systemet opdager et cyber-angreb. Samtidig får kunden en guide til at stoppe faren.

I sin nyeste udgave indeholder Microsoft AccountGuard også multi-faktor identifikation og og godkendel samt en nem sign-on service.

Microsoft håber, at den gratis AccountGuard kan være med til at sikre de kommende parlaments-valg i Tyskland, Finland, Holland, Estland og Tjekkiet mod mis-informations kampagner på internet.

Mange husker måske stadig al den skade, som russiske hackere gjorde med deres SolarWinds angreb i USA sidste år.

Da lykkedes det for de angiveligt Kreml-finansierede hackere at infiltrere adskillige amerikanske it-systemer hos statslige institutioner….¨

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kraftkarl fra Asus