iPhone 12 mini er fiasko

Hvor vil vi helst jobbe?

 

Corona pandemien har haft en stor indflydelse på folks lyst til at arbejde i udlandet.

Ikke alene foretrækker de fleste i dag at blive hjemme i eget land. De udvælger også lande med omhu, som de kunne tænke sig at flytte til. Det skal helt sikkert være et, der har styr på sin Corona udbredelse og vaccinering.

De krav har været med til at vælte USA af pinden som verdens mest eftertragtede land at flytte til. Canada har overhalet sin nabo i popularitet.

Det viser en ny analyse, som Boston Consulting Group og The Network har lavet. Den bygger på input fra 209.000 mennesker i 190 forskellige lande.

Næsten alle lande, som er rykket op i Top-10 – Canada, Australien, New Zealand, Singapore og Japan – har relativt lave smittetal for Corona.

Helt modsat med Storbritannien, Frankrig og USA, der har taget en nedtur på ranglisten. Sverige og Italien er røget helt ud af Top.10.

Selvom Tyskland har sine problemer med Corona, har vores naboland mod syd kunnet holde positionen som Europas mest eftertragtede land at finde arbejde i.

Den nye rapport afslører i øvrigt også, at kun knap 50 procent af de adspurgte er villige til at flytte til et andet land for at arbejde dér….

(Foto: Free-Photos / Pixabay)   indledningsfoto

(Infografik: Statista.com)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone 12 mini er fiasko