Magnetbånd får comeback

Kan Apple bygge Hi-Fi?

(Foto; Apple)

Apples ting er lækre, men har aldrig været billige. Der må jo være en grund til, at Apple hvert år tjener milliarder af kroner på bundlinien.

Alligevel var der mange, som skar en grimasse, da Apple lancerede de første ”over ørerne” hovedtelefoner under eget navn.

I USA koster de nye AirPods Max glat væk 549 dollars, og i danske butikker skal man betale 4.800 kroner for hovedtelefonerne. Hvis de da overhovedet kan skaffes. Ventetider på flere måneder må forventes.

Apples første hovedtelefoner er kostbare, når man snakker om Hi-Fi hørebøffer til almindeligt brugere. Professionelle musikere betaler let det dobbelte for deres.

Kigger man lidt på, hvad topklasse hovedtelefoner koster generelt, placerer AirPods Max sig helt i top. Prisen er endda højere end Bang & Olufsens dyres H9 modeller – og langt dyrere end f.eks. Sonys.

(Infografik: Statista.com)

I begge tilfælde er der tale om anerkendte Hi-Fi fabrikanter med mange års erfaring i god lyd. Det har Apple jo ikke ligefrem.

Derfor har det været spændende at læse de første anmeldelser af Apple AirPod Max. De har været overraskende positive. Også fra Hi-Fi og musik-medier.

Spørgsmålet er, om det lykkes igen for Apple at tage overpris for noget, mange andre sælger for en lavere pris.

Da de første AirPods “i-øret” øretelefoner kom på markedet, blev de mødt med en lignende skepsis over for høje priser.

I dag er de små AirPods en bestseller for Apple og verdens klart mest solgte trådløse øretelefoner….

Når Apples nye Airpods Max bliver pakke sammen, ligner de en dametaske – ikke sandt? (Foto: Apple)

www.apple.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magnetbånd får comeback