32 pct flere bruger spillekonsol

En kugle i din hånd

(Foto: Logitech)

For mange mennesker er Logitech indbegrebet af løse tastaturer til pc’en og computermus, som begge har oplevet et boom i salget her under Corona krisen.

Interessen bliver nok ikke mindre nu, hvor Logitech har lanceret en ny trådløs ”kuglemus” – en trackball – til en attraktiv pris.

Den nye Ergo M575 er led i Logitechs satsning på bedre ergonomi ved skrivebordet. Familien omfatter bl.a. også et tastatur, der nærmest er designet som en bølge.

Kuglemus kan være en fordel for dem, der bevæger sig meget rundt på skærmen. Man skal ikke flytte hele hånden som med en almindelig mus. I stedet bruger man tommelfingeren til at rule med kuglen.

I forhold til tidligere trackballs fra Logitech er den nye Ergo M575 blevet mere præcis, og ergonomien er øget ved at gøre overfladen under håndfladen riflet. Det skal give et bedre greb om musen, siger Logitech.

(Foto: Logitech)

Ud over kuglen kommer Ergo M575 med det fra moderne mus velkendte scrolle-hjul, udløser knapper på begge sider plus to programmerbare knapper.

Meget praktisk kan man vælge mellem at forbinde M575 til andre enheder enten via USB og en lille 2,4 GHz dongle eller bruge Bluetooth LE. Sidstnævnte giver mulig for at bruge Logitech kuglemusen sammen med MacBook, iPad eller en pc uden ledig USB-A port.

Logitech lover, at Ergo M575 kan køre i to uger på et almindeligt AA-batteri. Desuden kan man via Logitechs Options software skræddersy musens følsomhed, lægge specielle funktioner på knapperne osv.

Et grønt aspekt kommer også ind, fordi den nye trackball er delvist fremstille af genbrugsplast. I den sorte version er det 50 procent – i den hvide 21 procent.

Logitech nyheden kan købes via Logitech.com til priser fra 399 kroner….

(Foto: Logitech)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

32 pct flere bruger spillekonsol