Samsungs ur bliver mere fornemt

Musen kan mere med video

Web-kameraer, løse tastaturer, computermus, større skærme og hurtigere Wi-Fi routere har i de senere måneder udviklet sig til at blive bestsellere, efterhånden som folk er blevet tvunget til at arbejdog blive undervist derhjemme som følge af Corona pandemien.

Logitech har reageret hurtigt og lancerer ny en computermus, der har flere nye egenskaber specielt rettet mod de mange, som i dag bruger video-chat og -møder i stedet for personlige træf med venner, familie og kolleger.

De nye features i den trådløse Logitech MX Anywhere 3 mus er f.eks. knapper på siden, der kan indstilles til at kontrollere webcam og mikrofon indstillinger ved videokald som f.eks. Zoom, Skype eller Microsoft Teams.

I praksis kan man starte og stoppe sin video-stream eller tænde og mute sin mikrofon. Det er det, man oftest har brug for under et videomøde.

Knapperne på siden af den trådløse Logitech mus kan også programmeres til andre genveje og funktioner. Det sker ved hjælp af den medfølgende Logitech Options software.

Således findes der fortsat apps, der kan integrere musen med Microsoft Word, Google Chrome, Adobe Photoshop og Final Cut Pro.

(Foto: Logitech)

Rent designmæssigt ligner Logitech MX musen sin forgænger Anywhere 3. Dog har den fået en bedre overflade af silicone, ligesom dens ”rygrad” i toppen er højere. På den måde passer musen bedre ind I hånden.

Rullehjulet på Anywhere 3 er nu elektro-magnetisk. Det giver mere præcis føling med, hvad der sker på skærmen.

Desuden har musen fået øget følsomheden til 4.000 punkter pr. tomme (dpi). Den nye Darkfield teknologi fungerer samtidig på næsten alle overflader inklusive glas.

Logitech hævder, at den nye mus kan køre i 70 dage på en opladning. Den sker nu ved hjælp af et USB-C kabel, der er betydeligt hurtigere end de gamle microUSB porte.

MX Anywhere 3 kommer i to versioner. Den ene fungerer kun med MacOS og bruger enten Bluetooth eller en medfølgende USB-receiver. Den anden udgave er mere universel og passer både til Windows, iPad, Chrome OS og Linux.

Den nye mus kommer til salg i slutningen af september på www.logitech.com og hos udvalgte forhandlere. Farverne, man kan vælge imellem, er pale gray, rose og graphite. Begge modeller koster 749 kroner….

(Foto: Logitech)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsungs ur bliver mere fornemt