Georg Jensen kan også musik

Ekstra skærm kan være rigtig smart

(Foto: Lumonitor)

Her under Corona pandemien har radio- og elektronik-butikker haft kronede dage. Når folk skal blive hjemme fra både arbejde, skole og fritids-beskæftigelser, er der brug for nye laptops, større tv, computermus, bedre tastaturer og hurtigere internet linier.

Mange finder også ud af, at de får brug for ekstra skærme. For eksempel til at afvikle mobiltelefonens spil på eller til at deltage i videomøder på Zoom, Microsoft Team, Facebook osv.

Ved første øjekast ligner den nye Lumonitor 4K Portable alle mulige andre LED-skærme i mellemstørrelsen. Men prøv at kigge nærmere og tag nyheden i hånden.

Så vil I opdage, at Lumonitor er verdens tyndeste og letteste 4K skærm. Apparatet er kun 0,6 centimeter tykt og vejer 590 gram.

Lumonitor har selvfølgelig touch overflade, så man kan betjene den med finger eller pen. Den måler 15,6 tommer i diameter, og den er udstyret med et effektivt plug-and-play system til både Windows, Mac, iPhone/iPad og Android.

(Foto: Lumonitor)

Det er ikke nødvendigt med apps og installationer, når man vil tilslutte én eller flere Lumonitors. Skærmen kan sågar køre på batteri, så den bliver rigtig mobil. Fire timer kører den på en opladning.

Selve displayet er rimelig hurtigt (10 ms) og er optimeret med anti-glare, anti-blå-farve og et filter til at forhindre flimren. De indbyggede højttalere skal være i Hi-Fi klassen – hævder fabrikanten.

Lumonitor kommer desuden med både HDMI port, two USB-C stik, et enkelt micro USB og et 3,5 mm jackstik. Det burde være nok for de fleste.

Den nye supertynde skærm vil normalt koste 800 US dollars, men sælges i øjeblikket til den halve pris som introduktion. De vil sige ca.   kroner….

Sammen med en laptop kan Lumonitor skærmen fungere som en stor tablet. (Foto: Lumonitor)

(Foto: Lumonitor)

 

 

 

 

 

 

…………….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Georg Jensen kan også musik