Flere kvinder studerer IT

Samsung går ned i pris

(Foto: Samsung)

Hvis du hører til dem, der hader mobiltelefonernes blanke bagside, som ligefrem tiltrækker fedtfingre og snavs, har du allerede første argument for at vælge den nye Samsungs Galaxy S20 Fan Edition (FE).

Det næste argument følger lige efter: Den nye FE-model er nemlig mellem 1.000 og 1.800 kroner billigere end de normale Galaxy S20 telefoner. Alt afhængigt af, om man vælger en FE med 4G eller 5G ombord.

Men tilbage til det ydre design. Det er identisk med Galaxy S20 – bortset fra bagsiden. Her er der nu kommet en mønstret og mere ru overflade, der både gør telefonen mere stabil af holde om – og hvor fingeraftryk ikke sidder klistret på.

De fleste specifikationer er identiske med S20’eren. Det vil sige en Exynos 990 motor fra Samsung, 6 eller 8 GB hurtig DDR5 RAM og 128 eller 256 GB lager.

Skærmen på Fan Edition er 0,3 tommer større trods den lavere pris. Displayet er af Super AMOLED typen og med sine 120 Hz opdatering meget hurtigt. Størrelsen er 6,5 tommer, og billeder vises i Full HD+ – 2.400 gange 1.080 punkter.

(Foto: Samsung)

Også batteriet har fået vokseværk i forhold til storebror. Nu er der 4.500 mAh at trække strøm fra, hvor Galaxy S20 kun har 4.000 mAh. Batteriet har hurtig opladning både via kabel og trådløst.

Endelig kommer Galaxy S20 FE i hele seks farver. Det er dobbelt så mange som den normale S20 telefon. Kulørerne hedder Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavendel, Cloud Mint, Cloud Navy og Cloud White.

Selfies skydes med et 32 megapixel (MP) kamera på fronten, mens de mere seriøse fotos og videoer håndteres af tre billedskydere på ryggen. Det er en 12 MP vidvinkel, en 12 MP super vidvinkel og en 8 MP telelinse. Sidstnævnte tilbyder 3x optisk zoom og 30x elektronisk.

Endelig disker den nye Fan Edition op med stereo højttalere fra AKG og  surround sound fra Dolby Atmos. Telefonen er i øvrigt vandtæt efter IP68.

Samsung Galaxy S20 FE kommer i butikkerne fra den 2. oktober, men kan forudbestilles fra i dag. Priserne begynder ved 5.199 kroner for 4G versionen, mens man skal betale 5.999 kroner for 5G varianten….

(Foto: Samsung)

Her er de seks friske farver, man kan købe sin Samsung Galaxy S20 Fan Edition telefon i. (Foto: Samsung)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere kvinder studerer IT