B&O går udendørs

Samsung tror på OL

(Foto: Sammobile)

Mens vi andre bliver mere og mere i tvivl om, hvorvidt de olympiske lege i Tokyo kan gennemføres her til sommer – eller må udsættes nok engang på grund af Corona rejse-situationen – viser Samsung optimisme.

Samsung er en af sponsorerne ved verdens største sports-event, og det skal naturligvis udnyttes kommercielt.

Det lykkedes dog ikke sidste år, hvor OL egentlig skulle være holdt i Japans hovedstad, men måtte aflyses på grund af virus pandemien.

Ved samme lejlighed havde Samsung designet en særlig Olympic Games Athlete Edition af sin Galaxy S20 5G telefon. Den måtte trækkes tilbage.

I år ville den model være forældet, og når Samsung nu forsøger påny, bliver det med en nyere Galaxy S21 som basis.

Det mest iøjnefaldende er, at Samsung har lakeret sin særlige S21 Olympic Games Edition model i flotte blå og gyldne farver. Desuden er den selvfølgelig pyntet med de fem olympiske ringe.

Dertil kommer specielle OL-relaterede app ikoner, skærm-baggrunde og animationer under opstart. Om telefonen også spiller en original OL-fanfare, melder historien ikke om.

Indendørs er den sporty telefon en almindelig Galaxy S21 med 6,2 tommers skærm, Snapdragon 888 processor og 5G. Dog får folk hele 256 GB lager med, så der er god plads til at gemme sine OL-snapshots og videoer på.

Tilsyneladende skal Samsungs OL-telefon udelukkende sælges i Japan via det store lokale teleselskab NTT Docomo.

Prisen er endnu ikke offentliggjort. Heller ikke, om sportsfolkene får foræret et eksemplar af telefonen som ved tidligere OL.

Mobilen kommer til salg fra begyndelsen af juni, mens OL efter planen skal åbne den 23. juli….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B&O går udendørs