Gør din iPhone eksklusiv

Coop vil sælge apps over hele verden

(Foto: Apple App Store)

Danske Coop med Brugsen, Kvickly og Fakta mener, at koncernen er så langt fremme i udviklingen af digitale løsninger til forbrugerne, at Coops apps kan sælges over hele kloden.

Coop har derfor oprettet et nyt selvstændigt selskab – Lobyco – der skal levere digital knowhow og apps til andre butikskæder verden over. Ambitionen er at skabe et globalt softwareselskab.

”Vi har oplevet en kolossal interesse for de løsninger, vi har udviklet til Coop App’en. Vi har allerede solgt de første løsninger, og lige nu er vi i dialog med retailere fra bl.a. USA, Europa, Sydamerika og  New Zealand”, fortæller Jan Madsen. Ud over at vlre koncerndirektør i Coop bliver han adm. direktør i det nye selskab.

Her under Corona krisen har Coop fået ekstra travlt via app’en, når danskerne har bestilt dagligvarer til levering i deres hjem. (Foto: Henrik Frydkjær / Coop

 

Lobyco er blevet officiel Microsoft ISV Partner, hvilket giver adgang til Microsofts globale netværk af retail kunder.

De danske løsninger var en af Microsofts hoved-attraktioner på verdens største messe for detail handels teknologi i New York tidligere i år.

 

”Ved at gøre det til et selvstændigt forretningsområde vil vi dels få en rentabel forretning, som kan supplere vores kerneforretning. Dels kan vi lægge flere kræfter i at udvikle fremtidens digitale løsninger, og dermed fastholde vores førerposition på området i Danmark,” siger Jan Madsen.

Coop App’en har skabt international genlyd. Den er kåret til Danmarks bedste og er downloadet 1,8 million gange. Dagligt bruges app’en af over 200.000 mennesker.

Via app’en kan man f.eks. bestille varer på Coop.dk og få dem leveret direkte til døren derhjemme.

Man kan også gå uden om kassekøen i Coops butikker, opbevare digitale kvitteringer eller følge CO₂ aftrykket af de dagligvarer, man har bestilt via app’en.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør din iPhone eksklusiv