Se, hvad Disney+ kommer med

Dette smartwatch er råt

(Foto: Honor)

Moderne smartwatches kan en masse ting, men de er alle ret sarte.

Bevares – lidt regnvejr tager de ikke skade af, men lad være med at tabe dem i håndvasken, toiletkummen eller på gulvet fra ståhøjde. Så går de lettere i stykker end de flere mobiltelefoner.

Huaweis glimrende ure har det på samme ure – måske bortset fra ét. Det lader Huaweis sit datterselskab Honor markedsfør som Watch GS Pro.

Honor mærket er ikke særlig kendt på det danske marked, fordi Huawei holder det væk herfra.

Huawei ønsker nemlig ikke at kannibalisere sit eget navn ved at sælge Honor telefoner, tablets og laptops, der er stort set identiske med Huaweis egne, men typisk sælges billigere via direkte online kanaler i stedet for forhandlere.

Måske Huawei gør en undtagelse med Honors nye Watch GS Pro, der i hvert fald design-mæssigt adskiller sig fra hovedmærkets egne smart-ure.

(Foto: Honor)

GS Pro har en urkasse i rustfrit stål, men er ellers pakket ind i gummi og polykarbonat kunststof, der får uret til at ligne en rigtig offroader. Ikke helt så rå som Casios G-Shock ure, men lidt i den retning.

Honor GS Pro er da også både vand- og støvtæt. Det kan tåle store temperatur-udsving – faktisk fra plus 70 til minus 40 grader Celsius. Og uret går ikke i stykker, når det falder to meter ned på et hårdt underlag. Uret har dermed bestået de militære MIL-STD-810G krav.

AMOLED skærmen har den velkendte 1,4 tommers størrelse, men kan også betjenes med våde fingre eller handsker.

Når vi nu er ved det udendørs, har GS Pro indbyggede apps, der passer til f.eks. cykling, løb, snesport, hiking eller bjerg-bestigning.

Desuden har GPS’en en særlig feature, der hjælper med at finde tilbage til udgangspunktet, hvis brugeren skulle løbe vild i naturen.

(Foto: Honor)

De sædvanlige sensorer til puls, krops-temperatur og hjerterytme findes naturligvis også. Det samme gælder en SpO₂ måler til at tjekke blod-iltning og en app til at overvåge søvn og stress.

Endelig har Honor nyheden automatisk opdatering af vejrudsigten, mulighed for at fungere som trådløs udløser for et smartphone kamera samt plads til 500 melodier i hukommelsen.

Det mest forbløffende i forhold til andre smartwatches er dog Honor nyhedens evne til at køre langt på en batteri-opladning.

Bruger man kun GS Pro i, hvad Honor kalder for ”normal mode”, holder batteriet i 25 dage. Har uret sensorer til outdoor træning tændt, skæres spilletiden med til 100 timer eller fire dage. Og har man GPS’en i gang, må man nøjes med 48 timer.

Det er flotte præstationer, som man ellers kun kender fra Garmins sportsure – og de kan ikke følge med Honor i hurtig opladning. Det tager kun to timer at fylde GS Pro helt op med ny energi.

Honor Watch GS Pro kommer til salg i Europa fra på mandag, og man kan vælge uret i sort, hvid eller blå. Prisen er moderate 250 euro eller ca. 1.850  kroner….

 

(Foto: Honor)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se, hvad Disney+ kommer med