Første Apple butik på vandet

Find en date med din Tesla

(Foto: Ajitpal Grewal / Tesla Dating Co.)

Internet er fyldt med dating sider, og mange mennesker har op til flere ”mød personen i dit liv” apps kørende på deres smartphones.

I begyndelsen var de første store dating-sider som f.eks. det danske ”Dating.dk” beregnet til alle slags mennesker. Unge og gamle. Kønne og mindre kønne. Rige og fattige. Alle hudfarver var velkomne.

I mellemtiden er der kommet mange, mere specialiserede dating-sider. Nu kan man finde services for udelukkende folk med klasse. Sider til akademikere, rock-fans, afro-amerikanere, pensionister osv.

De mere ”smalle” dating-sites er et stor hit. Derfor er det vel helt oplagt, at der måtte komme en særlig ”find hinanden” tjeneste for bil-ejere.

Naturligvis ikke på tværs af VW, Skoda, Mercedes, Citroën, Mazda og Ferrari. Næhh – kun til Tesla fans og dem, der er stolte ejere af den trendy elbil.

Hvis man nu ikke kan finde sin nye kærlighed eller date, når ens Tesla står til opladning, kan man måske ty til den nye Tesla dating app. (Foto: Urs Widmer / Pixabay)

Tesla Dating app’en eksisterer faktisk, selvom den i begyndelsen var ment som en joke fra den canadiske programmør Ajitpal Grewals side.

Efter at han offentliggjorde billeder af sin app i sociale medier, er den blevet vildt eftertragtet. Flere af de store amerikanske aviser og tv-stationer har bragt reportager og interviews med Grewal.

Han har nu ændret mening og overvejer seriøst at lægge sin app kommercielt ud til køb i Googles Play butik og i Apples App Store. Det sker via hans nystartede selskab Tesla Dating Co, men er dags dato ikke sket endnu.

Som man kan se på billederne, har Grewal lånt layoutet fra den store dating-app ”Tinder”. Måske han skulle ændre lidt på det for at undgå at få en retssag om kopiering på halsen.

Kun ejere af en Tesla elbil kan få adgang til app’en, så der er nok ikke så mange danske kandidater, som skal ud at finde en ny kæreste ad den vej….

(Foto: Ajitpal Grewal / Tesla Dating Co.)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første Apple butik på vandet