Amazon er ikke kun stor i pakker

Yoga holder hovedet koldt

Yoga 6. (Foto: Lenovo)

Hvis man vil have succes i mobilverdenen, må man aldrig stå stille og hvile på laurbærrene. Der skal hele tiden udvikles og markedsføres nye features, stærkere motorer og smartere udseende,

Det samme gælder sandelig også i pc-branchen, hvor kinesiske Lenovo er en af de helt store spillere. Både i Danmark og internationalt.

Derfor er Lenovo hurtigt ude med nye Yoga bærbare. De har fået stærkere processorer, et slankere design, avanceret køling, hurtigere netværk og kortere opladnings-tider.

Fem nye Yoga modeller dukker op i den nærmeste fremtid – alle med Windows 10 ombord. Det er to-i-en pc’erne Yoga 6 og  Yoga7i samt de traditionelle laptops  Yoga Slim 7i, Slim 7i Pro, Yoga Slim 7 Pro og Yoga 6.

Lenovo Yoga 6 har en spændende overflade, der er en blanding af metal og tekstil. (Foto: Lenovo)

Yoga 6 er Lenovos første forbruger-rettede laptop, der forener et hybridt design med metal og bløde tekstiler.

Computeren er en 2-i-1, så den har en fleksibel 13,3 tommers skærm, der kan drejes og fungere som tablet.

Indendørs sidder en AMD Ryzen 7 4700U processor, der kan assisteres af op til 16 GB RAM og 1TB SSD-lager.

Touch-displayet har Full HD opløsning, og batteriet kan holde den kun1,32 kilo tunge laptop kørende i op til 18 timer på en opladning.

Yoga 6 er en 2-i-1 laptop med drejelig touch skærm, så pc’en også kan bruges som tablet. (Foto: Lenovo)

Yoga 6 kommer i handelen til oktober og skal koste fra 899 euro. Det er ca. 6.800 kroner.

Yoga Slim 7i har også en skærm på 13,3 tommer, men den viser billeder i Quad HD kvalitet (2K) og har Intels kraftige 10. generation Core motor ombord. Den kaldes også for ”Tigerlake.”

Ordet ”slim” er ikke overdrevet på den nye Yoga. Maskinen vejer nemlig kun 1,23 kilo og er 13,9 mm tyk. Også her er der mulighed for 16 GB RAM og 1TB lager.

Bag på Yoga Slim 7i gemmer der sig et batteri på 50 watt-timer (Whr). Det kan køre i 16 timer og kan på bare 15 minutter lades op til yderligere to timers drift.

Lenovo 7i er en lidt større 2-i-1 laptop med skærme på 14 og 15,6 tommer. (Foto: Lenovo)

Den nye Yoga Slim 7i med tilnavnet Pro rummer også den nyeste Intel motor, men kan udvides til 32 GB RAM. Desuden kan dens store 61 Whr batteri holde maskinen i gang i 18 timer.

Slim 7i når frem til Danmark i november og skal koste fra 999 euro eller ca. 7.500 kroner.

Yoga Slim 7i Pro har en 14 tommers skærm i 2,8K opløsning i formatet 16:10. Det giver et lidt højere display at arbejde på. Prisen er her 899 euro eller ca. 6.800 kroner. Levering til november.

Den nye Lenovo fås også som Yoga 7 Pro, og så er den forsynet med AMD’s ekstremt hurtige Ryzen 4000 motor. Prisen er så 799 euro eller omkring 6.000 kroner. Den fås allerede her i august.

Nærbillede af Lenovo Slim 7i Pro. (Foto: Lenovo)

Begge Pro modeller er 14,6 mm tykke og vejer 1,45 kilo. De har Wi-Fi 6, Thunderbolt 4 stik og kan fås med stærke Nvidia GeForce MX grafikkort.

Endelig er der Yoga 7i,  som er Lenovos seneste nye 2-i-1 laptop. Maskinen fås med enten 14 eller 15,6 tommers skærm i Full HD.

Processoren er Intels seneste nye i Core i serien, og der er også her 16 GB RAM og en SSD-disk på 1 TB til lager.

Batteri-levetiden afhænger af modelvalg. Den ligger på mellem 13 og 16 timer. Vægten er enten 1,43 kilo (14” udgaven) eller 1,83 kilo for 15,6 tommers varianten.

Lenovo Slim 7i er en slank og let bærbar i et klassisk design. (Foto: Lenovo)

Yoga 7i kan købes i danske forretninger fra november. Priserne ligger på mellem 999 og 1.099 euro. Det er 7.500 og 8.300 kroner.

Alle nye Yoga modeller har front-rettede Dolby Atmos højttalere, Dolby Vision skærme med HDR og intelligent køling, hvor kunstig intelligens løbende holder øje med laptoppens anvendelse og tilpasser batteri forbruget derefter.

Yogas Slim 7i Pro er sågar endnu mere ”klog”: Via maskin-læring husker computeren sin brugers vaner at kende og justerer automatisk laptoppens ydelse til de opgaver, man typisk arbejde med….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amazon er ikke kun stor i pakker