Lenovo jager Microsoft Surface

En gylden idé til iPhone

Det er jo ingen hemmelighed, at købere af Mac-computere eller iPhones fra Apple er vant til at betale høje priser for deres produkter. Det er dyrt at være trendy og på det rigtige hold.

Af samme grund er der opstået en hel industri af dyrt luksus-tilbehør til især iPhone. Man kan få stort set alle Apple telefoner klædt i guld, diamanter og læder, hvis man bare har tegnedrengen i orden.

Helt ok med mig, men en iPhone i det pureste guld eller titanium skal vel pudses og desinficeres lige så ofte som en mere normal model i glas, alu og plastik.

(Foto: Anker)

Til gengæld er prisskruen nok strammet et nøk for meget, når man nu kan købe et iPhone kabel til 1.000 kroner. Godt nok er det lakeret med 24 karat guld, men er de data, der skal overføres via en Lightning til USB-C ledning, så dyrebare, at de forsvarer en pris på mindst 100 US dollars?

Den amerikanske tilbehørs-gigant Anker sælger normalt produkter til både lave eller i det mindste fornuftige priser. Nu vil Anker imidlertid også lege med i luksus segmentet.

Det nye kabel er første repræsentant for en ny familie med ”PowerLine+ III” gadgets. Kablet kaldes Special Edition Gold Design og beskrives som ”dristigt og elegant.”

(Foto: Anker)

Det er ellers langt fra alle iPhone ejere, der får brug for sådan et kabel – i normalt plastik eller med guld-belægning. Lightning til USB-C ledninger anvendes mest til at lade nyere iPhones op hurtigt via MacBooks strømforsyning.

Det gyldne går igen på både stik og kabel hos Anker. Kablet er to meter langt og er delvis håndsamlet. Materialets kvalitet er så høj, at Anker lover, at det kan bøjes 35.000 gange uden problemer.

Hvis det kan hjælpe lidt på pris-chokket, får man kablet leveret i en flot gaveæske. Med i prisen får man også en rejsepose i vævet stof  til at bære kablet i – og livslang garanti….

(Indledningsfoto til artiklen: Anker)

(Foto: Anker)

(Foto: Anker)

(Foto: Anker)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lenovo jager Microsoft Surface